ładny kształtJa jeszcze takich nie umiem . Próbuje ale mi nie wychodzi
chyba musi mnie ktoś nauczyc
![]()
ładny kształtJa jeszcze takich nie umiem . Próbuje ale mi nie wychodzi
chyba musi mnie ktoś nauczyc
![]()
Olcia bardzo ładny ten twoj pazurek jedynie tak jak Zuzanna napisała scisnac bardziej tunelik i podłozyc wyzej forme tylko od siebie dodam przerwij forme bo widac ze tego nie zrobiłas a zobaczysz róznice w nastepnym wykonaniu![]()
Anno, a co daje przerwanie formy ?
nanami śliczne pipki![]()
Łatwiej podnosi sie forme do gory pod kazdy kształt paznokci ...
gdy nie jest przerwana forma zagina sie na wałach bocznych,robia sie dołeczki i nie uzyskacie idealnego kształtu we wszystkich paznokciach,sa wyjatki oczywiscie ale najczesciej ta forme przerywamy..i przedewszystkim komfort dla klientki by forma sie nie wpijala pod paznokiec i nie sprawiala dyskomfortowego uczucia,czasami nawet bólu..
pipki na szybko jak zwykle bo zrobienie czegos przy Neluni to dla mnie na prawde wyczyn na dzien dzisiejszy..hihi..ale jestem z nich zadowolona
Załącznik 45840
i prawidłowo, są cudne![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Jak są takie długie to faktycznie to trochę nieciekawie to wygląda, ale z drugiej strony jest większe pole do popisu ze zdobieniami i w tym wypadku jestem zachwycona!![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
Aniuuuu...Nawet jakby Tobie nie wyszly to i tak bylyby piekne![]()
Te sa cudowne a dlugosc super !
Agnieszka
dzieki dziewczyny a co do długosci,musiałam sprawdzic jak wygladaja na dłoni taka wersja no i wygladaja imponujaco a;le niestety jak wiadomo to pokazowa wersja,nie wyobrazam sobie chodzic na co dzien w takiej długosci o cm czy poltora krotsze juz tak..
ale znam osobe ktora chodzi w takiej długosci i codzienne czynnosci nie sprawiaja jej kłopotu i wygladaja pieknie bo sa perfekcyjnie wykonane,sama sobie robi pazurki wiec i chyba mozna wszystko robic..kwestia przyzwyczajenia,ja tak mialam ze szpicami no ale niestety ten czas sie skonczyl wiec najbezpieczniejsza wersja na dzien dzisiejszy to pipe..a faworytami i tak pozostana edge![]()
Pani Aniu przepiekne, cudowne i w ogole brak slow, ogromny szacunek![]()
Długość faktycznie imponująca a cyrkonie na pewno pięknie błyszczą na żywo![]()
O Matko!one są idealne, cudowne, zjawiskowe, przepiekne, zniewalające! mój ideał!
no coś cudownego!
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Przepiękne brakuje słów na takie cuda![]()
Ja bym najchętniej bardzo długie bym nosiła bo uwielbiam i jestem już przyzwyczajona .. no ale nie wszędzie tak można mieć![]()
Ania przepiekne![]()
Aniu one są boskie po prostu!
![]()
Anna Kosińska ale długaśne ....Piękne...
Aniu długość imponująca na takich przynajmniej widac zdobienieja też bardzo polubiłam ten kształt jest po prostu wygodny
![]()
Aniu boskie...że ja Ci wcześniej nic na ich temat nie napisałam... a to moje I miejsce na pomarańczowym konkursie... wiem... wiem za dużo oliwki i dlatego dziwnie światło odbijają...
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Evelyn Evelyn Evelyn cudneee![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)