wszystko zalezy od wprawnej dłoni
mozna i na matowym i na nabłyszczonym, ale na nabłyszczonym trudniej
wszystko zalezy od wprawnej dłoni
mozna i na matowym i na nabłyszczonym, ale na nabłyszczonym trudniej
ja najpierw matowie cały paznokiec, potem kwiatki, a potem całość nabłyszczam razem z kwiatkiem (jak nie chcesz kwiatka nablyszczac, to mozesz go po prostu ominąć)
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Zamówiłam sobie próbki żeli, bo mi się mój skończył i normalnie już się doczekać nie mogęA i jeszcze fartuszek i plakacik...
![]()
Dziewczynki, używała już może któraś z Was tych nowych hybryd MM - bazy podkładowej i nawierzchniowego?
"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"
Serdecznie zapraszam na WYPRZEDAŻWybrane produkty do 15% upustu
)
http://forum.wzorki.info/294937-post1.html
www.pajacyk.pl
Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko
Dziewczynki wypróbowałam żel cover różowy medio i jest świetny! Bardzo mi się kolorek podobaNatomiast ten żel konstrukcyjny 3-fazowy esperto strasznie gęsty, za gęsty jak dla mnie... Być może kwestia wprawy...
wisienkakwspz, żel 3-fazowy ESPERTO to galaretka - jest przeznaczony na szablon, stąd ta duża gęstość. Są stylistki, które wolą tego typu żele, ale są tez takie, które lepiej radzą sobie z żelami troszkę rzadszymi. Dlatego jeśli ESPRTO jest dla Ciebie zbyt gęsty, polecam Żel 3-fazowy STANDARD - jakby nie było, nasz najpopularniejszy żel![]()
mam klientkę której zrobiłam french żelem angelo bianco, coverem, jednofazówka z SF i nabłyszczam żelem podkładowym do hybrydy (nabłyszczam tak pazurki odkąd weszły hybrydy w MM) i dopiero u kientki która pali papierosy wyszedł problem ze french zrobił się lekko żółty.
Jak temu zapobiec?
hihi dobre.
gapcio Najlepiej pomalować jakimś lakierkiem z filtrem uv
Chciałam sobie zakupić próbki żeli MM, jak juz tak zachwalacieniestety chyba nie ma nabłyszczającego w tej chwili, czy ktoś może wie kiedy będzie?
Ostatnio edytowane przez jumpi ; 05-09-2011 o 21:14
www.pajacyk.pl
Dziewczynki, a używałyście już tych nowych żeli kolorowych? z kolecji MULTICOLOREBo ja póki co przetestowałam turkusowy i magenta. Nie wiem jak reszta, ktoś ma jeszcze jakiś inny kolorek? te co ja mam są poporstu boskie ja sie zakochałam, zreszta moje klientki też
![]()
Alicja dobrze wiedziećNa szczęście tego drugiego też mam próbkę, więc zaraz popróbuję
![]()
Która hybrydka ma ładny odcień cappucino?
Gapcio, tak jak Samaron radzi - rzucić to paskudztwo!jak widać skutki palenia sięgnęły nawet dziedzinę stylizacji paznokci
a tak poważnie to niestety nie wiem czy można temu zaradzić. Zorientuję się w temacie i dam znać jak tylko się czegoś dowiem
Jumpi, Top TRANSPARENTE powinien być już dostępny
Amorek, 9415 CAFFE LATTE jest najbardziej do cappucino zbliżony, ale nie jest tak jasny jak typowy kolor cappucino.
---------- Dodano o godzinie 15:59 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 16:13 ----------
Gapcio, zrobiłam małe rozeznanie na temat żółknących od palenia paznokci i niestety tak jak myślałam nie ma żadnego preparatu, który mógłby temu zapobiec. Także jeżeli rzucenie palenia nie wchodzi w grę, pozostaje palenie przez lufkę albo w rękawiczkach![]()
Dziękuję Pani Alicjo kupiłam lakier UV zwykły który świeci w ultrafiolecie. Podejrzewam że dziewczyna chodzi na solarium i dlatego biały żel zrobił się żółty. Ponieważ inna klientka która wyjechała na wakacje do Tunezji to też czerwone pazurki trochę się wybarwiły.
A jakie kolory pazurków będą modne w nachodzącym sezonie![]()
dziękuję! wczoraj zamówiłam
sama jestem ciekawa modnych kolorków, bo dziś mnie klientka zastrzeliła pytaniem czy mam taki kolor szaro-brązowy jak błotko, bo taki jest teraz modny...
www.pajacyk.pl
chyba jeszcze mietka jest modna z tego co widze po paniach ... no i koralowy![]()
dziewczyny poszukałam w necie i modne kolory na jesień to french dwukolorowy (dla mnie zbyt ekstrawagancki)
dodatkowo kolory
fuksja
granat
złoty
brąz beże
butelkowa zieleń
metaliczne
szmaragdowy
burgund
Pani Alicjo może Pani wskazac te kolory z MM?
gapciowystarczy zerknac w oferte MM na ich stronie
![]()
wiem że gdzieś to już na pewno jest ale po 6 stronach straciłam cierpliwość :/
poproszę o opinię o pędzlach do akrylu, chodzi o ich trwałość czy się nie rozchodzą , bo cena 50zł za nr. 8 jest kusząca , ale boję się że znowu kupie "tańszy" i za tydzien będę bluzgać :"
katarynka ja mam owal #8 z drewniana rączka i owal 10# składany ,na fotce #10 jest nowy jeszcze nie używany,a po prawej #8 używany od kwietnia nie muszę pisać że różnicy między nowym a uzywanym nie widać ,, nie ma na włosiu żadnego zużycia![]()
to jeszcze zapytam bo różnie z tą rozmiarówką bywa czy 8 jest wystarczająca do budowy pazurkaczy lepiej od razu kupić 10
i który kształt lepszy owal czy okragły
![]()
Powiem tak, większym pędzlem zawsze mniejszą kulkę możesz sobie zrobić, odwrotnie trudniej. Ja mam 8-kę (VIP) - jest dosyć duża, ale szczególnie przy konkursowych stylizacjach odczuwam niedosyt rozmiarowy![]()
Alicjo czy macie w posiadaniu może wzornik żeli kolorowych?
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)