dobrze, że spojrzałam... byłam przekonana, że prace wysyłamy do 24.09 a tu okazało się, że do 22.09
dobrze, że spojrzałam... byłam przekonana, że prace wysyłamy do 24.09 a tu okazało się, że do 22.09
no zlotko dobrze ze sie obudzilas...ja tez myslalam ze mam duzo czasu jeszcze, myslalm tak do wczoraj...gdybym nie spojrzala to tez bym sie przejechala![]()
Moje też poszły, uff, wymęczone i jakieś takie ... oraz robię coraz gorsze zdjęcia albo aparat mi się kończy.
Za to jestem ciekawa co Wy wymyśliłyście![]()
mnie ciekawia nie tylko paznokcie ale i aranzacja![]()
ja juz zrobilam ale jeszcze jutro drugie robie bo nie wyszly jak chcialam![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Trendy nie opowiadaj mi tutaj bo![]()
ja odpadamznowu
![]()
a ja zrobie jutro... mam nadzieje ze jeszcze sie zalapięjesli chodzi o aktywność...
a ja sie nie zalapalam i szkoda;p ale nic trudno czekam na nastepny konkurs![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a ja sie nie wyrobieza to trzymam kciuki za Was dziewczyny....
ciekawa jestem prac
dziewczyny kazda ma szansewszystkie jestescie niesamowite
![]()
goslawa na presidenta
ja właśnie ściągam stare i robię na konkurs... zdążę jak się cud zdarzy... ponoć mamy dużą szansę, że jutro ten satelita na nas spadnie![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
haha gosiu tak tak ... mi jakos z normalnymi pazurami idzie ... a jak przychodzi do konkursowych to konkretnie beznadziejne ... i jakos mi pomyslow brak zawsze ... z tych jestem zadowolona ale i tak wiem ze zbyt kiepskie jesli chodzi o nasze dziewczyny![]()
basia ja zawsze jak mam podejsc do konkursu mam pustke w glowie i zawsze robie cos co mam w danej chwili w glowie, nigdy nie planuje ani wzoru ani ksztaltu, to samo do mnie przychodzi....w tym konkursie nie biore udzialu bo nie mam na to czasu, malo tego mam go coraz mniej jesli chodzi o pazurki i bardzo nad tym ubolewam ale iwerze w was dziewczynyi wierze ze mnie powalicie swoimi pracami
![]()
coraz czesciej sie wlasnie zastanawiam czy moje planowanie ma sens.. bo jeszcze nigdy nie wyszło mi tak jak chcialam.. a nawet w zadnym stopniu to co zrobilam nie przypomina tego co miało byc![]()
ja też raczej nie planuję, siadam i robię...
Raz zdarzyło mi się rozrysować sobie na karteczce co i jak ma być, później zrobiłam i nawet mi wyszło to co sobie zaplanowałam![]()
ja nigdy nie planuję mam ewentualnie pomysł na kolor i to wszystko a reszta podzas pracy wychodzi z różnym skutkiem:-)
trendy nie żartuj sobie każdy ma szanse
widze ze chyba spore zainteresowanieile prac juz jest tak z ciekawości ?
ja niby jakis zarys mam ale w praniu wychodzi tyle ile moge zrobic...tzn tak zawsze wyobrazam sobie super wypasione paznokcie a w rzeczywistosci nie jestem w stanie ich zrobic...a ja mysle ze cieko bedzie sie przebisc jak choco siedziala chyba 9 godz jak sie nie myle...![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Paulka ; 23-09-2011 o 22:21 Powód: no coments
no łatwo nie będzie:-)
Oj myślę że będzie sporo prac widząc po ilości waszych wpisów, więc ja nie mam czego się spodziewać pewnie jak większość was no cóż ale chociaż się podszkolę![]()
Mi dzisiaj wpadła klientka więc odpadam![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)