prosze Załącznik 46978 brzydko "malniete" ale dokladnie tak wyglada ten kolorek po pomalowaniu
dziękuje kochanaon wcale nie jest taki ciemny jak na wzorniku
super kolorek na pewno kupie taki własnie chciałam .
a bardzo proszejest naprawde bardzo ladny... dla mnie taki cieply ,moje klientki obok karminowej czerwienie ,wlasnie ten najczesciej wybieraja
asiek ale pieknyyyyyy![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a ja czekam jak na szpilkach na dzisiejsza promocjehybrydki juz doszly ale akurat listonoszka byla jak mnie nie bylo ( 15 min nieobecnosci ) i awizo
jutro odbiore takze luzik
![]()
kurde zeby to sie tak dalo zamowic i razem z kilku dni wyslac heheno aleee ja nie marudze jakby co
tak sobie rozmyslam
![]()
ciekawe co bedzie jutro![]()
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
a ja sie zagapilam i przegapilam hybrydy buuuu ,szkodamoze jeszcze beda
?
Asiek będą, bo na fejsie na mistero odpowiedzieli mi ze promocje trwają cały miesiąc i będą sie powtarzać.
Ja zamówiłam kilkanaście kolorków i nie ma ani jednego z którego byłabym niezadowolona, są po prostu boskie
Przy nastepnej promocji dokupuje całą reszte kolorówki, bo wiem ze na zadna inna firme nie przejdePoza tym maja wejsc teraz nowe kolorki, wiec najprawdopodobniej mozna sie ich spodziewac przy ich powtórnej promocji
![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
bede czekalaja tez jestem bardzo zadowolona z hybryd
Jak naliczana jest ta obnizka? Bo dochodze do ostatniego etapu i cena jest taka jak bez promocji i nie wiem jak przelew zrobic czy na ta kwote czy jak ?![]()
Hehe nie nadarmo kiedys profesorka od matematyki powiedziala na KOMBINATORYCE ze ja to bede miala 5 bo non stop kombinuje![]()
Alicjo gratuluję tej nagrody za lakiery Permamente UV![]()
Dziękuję ślicznieTo dzięki Wam jesteśmy coraz lepsi
Wasze sugestie to są nieocenione
MisteroMilano
Alicjo ale Wy bierzecie nasze sugestie pod uwagę i chwała Wam za toSugerowanie czegoś niektórym firmom to jak mówienie do ściany :/
No i właśnie takie podejście mi się podoba!
Pomalutku ogarniam te akryle i coraz bardziej mi się podobają!![]()
Alicjo czy zel nawierzchniowy top fantastico trzeba przemywaciii ... jest zaliczany do nablyszczajacych
a sprobuje ... bo sie nie moglam doczekac a spac mi sie chcezamowilam
mam nadzieje ze da rade
![]()
Ostatnio edytowane przez barbara_kawka ; 08-10-2011 o 00:21
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)