Agnes cudowne są Twoje prace, a te z ważką CUDO.
Agnes cudowne są Twoje prace, a te z ważką CUDO.
nie wiem czemu ale jak odtwarzalalm tego linka to bylo wszystko dobrze a terz znow nie dziala mam nadzieje ze teraz mi sie uda..
efcik92 fajne zdobienie![]()
dziekujefajnie ze sie podoba
jestem tutaj w sumie nowa ale zaczne cos wrzucac od siebie powolutku
![]()
efcik super zdobienie. To są same lakiery + brokat srebrny, czy moze coś innego?
Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
przyjemność i jest pożyteczne,
to jak znaleźć szczęście.
http://magda-nails.bloog.pl
na tych pazurkach sa lakiery srebrny brokat i w niektorych miejscach srebrne lautkie kropeczki nie weim czy akurat widac je na tym zdjeciu ale sa tam na pewno![]()
Bardzo fajne zdobionko![]()
efcik podoba mi się twoja praca![]()
dziekuje bardzowrzucam kolejne dwa wzorki na krotkich paznokciach jedne malowane drugie farbkami akrylowymi
napiszcie co o tym myslicie
![]()
Efcik bardzo ładne!![]()
Super EfcikDzięki za inspirację
![]()
"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"
nie ma za comam jeszcze kilka wzorkow na krotkich pazurkach
![]()
super pomysły dziewcznyki;D
no bardzo ladneja mojej mamusi ostatnio tez zrobilam pazurki ale tylko pomalowane lakierami delikatnie
najpierw bzlz te pierwsze a za jakies dwa tygodnie te drugie
o te![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 04-07-2011 o 13:47 Powód: post pod postem
efcik świetne są te Twoje dymki-zawijaski. Słowo daję, do dziś nie wiem jak to prawidłowo robić /albo lakiery mam nie takie/ To ja się też nieśmiało dorzucę...
Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
przyjemność i jest pożyteczne,
to jak znaleźć szczęście.
http://magda-nails.bloog.pl
Ładne![]()
bardzo ladne![]()
super zdobieniaGratuluję Wam pomysłowości
![]()
śliczne te wasze zdobienia
Mi szczegolnie spodobal sie czerwony french ze zlotym brokatem przy koniuszku wolnego brzegu
A to mojecoprawda są na długich namalowane, ale super nadaje się na krótkie pazurki
Lakierami malowane
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
Super te Wasze zdobienia na króciakach, ale mnie zdecydowanie przekonują ciemne kolorki i jednolite, frencz jakoś nie bardzo, na takich krótkich pazurkach mi się podoba![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)