Alexx witamy witam.. reszte dziewczyn , ktore wczesniej sie przedstawialy rowniez witam... jest to bardzo mile i przyjazne forum....
Alexx witamy witam.. reszte dziewczyn , ktore wczesniej sie przedstawialy rowniez witam... jest to bardzo mile i przyjazne forum....
witajcie dziewuszkizapraszamy do aktywnego forumowania sie
zobaczycie : to forum uzależnia
![]()
zgadzam sie z basiazapraszamy do forumowania
![]()
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
jeszcze nie wiem jak tu wszystko funkscjonuje ale witam wsszystkich serdecznie![]()
zapraszamy zapraszamy![]()
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
Witam wszystkich! Jestem na tym forum po raz pierwszy, trafiłam tu przypadkowo i jestem tutaj po to by nauczyć się samej jak mozna dobrze dbać o swoje paznokcie nie odwiedzając kosmetyczki (za mną nie najlepsze doświadczenie i spostrzeżenia).![]()
Witam dziewczyny dawno mnie nie było![]()
Witam wszystkie forumki większość pewnie mnie już zna pazurkami zajmuje się już jakiś czas i wciągnęły mnie już na dobre. Pozdrawiam wszystkie forumki
dzień dobry
będę Was trochę podglądać
bo dopiero wybieram się na kurs
trochę się boję jak mi pójdzie, ale mam nadzieję, że załapię wszystko i wkrótce dołącze do grona stylistek
Witam wszystkie nowinki - poradzicie sobie, każdy kiedyś zaczynał, a bardziej doświadczone nowinki zachęcam do dzielenia się swoimi doświadczeniami![]()
Witam bardzo serdecznie![]()
Jestem tutaj nowa i bardzo się cieszę ze mogę dołączyć do tak szerokiego grona utalentowanych stylistek paznokci
) Pazurki robię od jakiegoś czasu, skończyłam kurs na przedłużanie met. żelową, akrylową oraz fiberglass. Jednak głównie skupiam się na zdobieniu metodą żelową. Od 1,5 roku prowadzę swoj salonik paznokci i ciągle udoskonalam swój warsztat pracy
Pozdrawiam serdecznie
Kasia
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj nowa i proszę o wyrozumiałość w razie pomyłki w tematach.
Pozdrawiam Dorota.![]()
Witam wszystkich KochaniMam nadzieję, że będzie nam się miło konwersowało!
Do przeczytania!![]()
Witam wszystkich
Dopiero się rozglądam, ale już mi się podoba i chyba już z Wami zostane na dłużej. Bardzo fajne forum.
Paznokietkami zajmuje sie już kilka lat.Obecnie jestem szkoleniowcem i mam nadzieję że się czasem przydam![]()
Witam wszystich bardzo serdecznieJestem tutaj nowa, także proszę o wyrozumiałość, gdybym miała z czymś jakieś problemy
Mam na imię Patrycja, mieszkam w Gubinie. Obecnie jestem na trzecim roku kosmetologii. Paznokciami zajmuję się od ok. 4 lat, ale jeszcze nie profesjonalnie, tylko tak sobie w domku lub najbliższym. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo ciekawych rzeczy i poszerzę swoją wiedzę. Pozdrawiam
witam serdecznie wszytkie stylistki
potrzebuję uczciwie kupić zdjęcia stylizacji art nail. Zdjęcia dla firmy kosmetycznej sprzedającej artykuły do paznokci.
lub stała współpraca ze stylistką. Chętne styliski chcące podzielić się swoimi umięjętnościami prosze o kontakt
mail: szeptyurody@onet.pl
tel 693 903 980
czesc wam wszystkim ;*witamy na forum
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Ania, pazurkami zajmuję się mniej więcej od pół roku (samouk). Wasze forum jest mi niezmiernie pomocne przy nauce i wiele już się stąd ciekawego dowiedziałam. Mam nadzieję że miło spędzimy razem czas wspólnie się wspierając przy okazji.
Pozdrawiam![]()
Witamy wszystkich bardzo serdecznie
witam Patre ;**![]()
Witamy wszystkie nowe osóbkiZapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum
![]()
Witamy dziewczyny![]()
witam wszystkie nowe babeczkiporadzicie sobie ja też jakoś dałam rade w prawdzie nie mam dużo czasu aby siedziec przed kompem ale to forum to naprawde świetna sprawa dużo można sie nauczyć od koleżanek
![]()
Witam świeżynkidopiero co i ja się witałam jako nówka na forum
![]()
Witam wszystkie forumowiczki![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)