no wlaśnie co do norek. Nigdy z nich nie korzystałam. Z jakiej firmy polecacie i czy w ogóle polecacie![]()
no wlaśnie co do norek. Nigdy z nich nie korzystałam. Z jakiej firmy polecacie i czy w ogóle polecacie![]()
jestem na kosmetologii. I tak wlasnie myslalam zeby polaczyc moja pasje - rzesy z praca licencjacka. Tylko nie wiem, jak to wszystko ujac, i jak zrobic badanie.. bo niby trzeba![]()
"Wpływ przedłużonych rzęs na zwiększone powodzenie u płci przeciwnej"uważam że pisanie o rzęsach jest bardzo trudne bo metoda nie jest długo na rynku polskim i nie znajdziesz książek na ten temat. Mogę się oczywiście mylić. Hmmmm może bardziej ogólnie ujmij temat np co robią kobiety aby poprawić swój wygląd. Będziesz pisać o botoxach, mezoterapiach, makijażach per i przedłużaniu rzęs itd No i zrobisz badania "najbardziej popularna metoda poprawiania urody" oczywiście w różnych grupach wiekowych. Wtedy powinno sie pisać milo i przyjemnie
![]()
Wszystkim uczestniczkom Szkolenia bardzo dziękuję. Zdolne z Was Dziewczyny. wkleję pozniej zdjęcia praci napiszę o kązdej słowko, ale mam tylko chwilkę teraz
Było przemiło i baaardzo przytulnieWiecie o czym mówie
buuzia wielka
Pysianiulka fajny temacik Ci podpowiedziały Dziewczynysama bym o tym napisała, fora to ogromne źródla informacji
Witaj, no Kochana czekam z niecierpliwością![]()
To zaczynam małą relację ;0\
Jako pierwsza pojawiła sie Zołzella... wyczarowała takie cuda:
Widać, ze modelka zadowolona
Dzieło Beatki, niewyczesane
---------- Dodano o godzinie 11:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:09 ----------
a tu dzieło Aguli
nawet zdjęcie przed udalo nam sie zrobić, rzęski dość trudne w obsłudzeniesamowicie krótkie, jakby spalone rzeski w kacikach, ale az prawie 1/3
Luśka z tego wszystkiego zapomnialam zrobić foteczkę Tobie...i Twojej pracy, ale modelka się przyzwyczaiła i chyba juz na koniec zadowolona byłaTy wiesz o czym mowie
ale Luska doskonale sobie poradziłaś
super laseczka z Ciebie i wykorzystaj tylko wszystkie rady, ktore dałam
i bedzie git
---------- Dodano o godzinie 11:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:17 ----------
I na koniec rarytasiki mam nadzieje ze Dziewczyny mnie nie zlinczują
Było naprawdę baaardzo bardzo miło
Beatka podziwiam za tą cierpliwość i hęć pracyciezko było oj cięzko
Kinga ciesze sie, ze juz kolejne aplikacje i widzisz różnicępoka fotki to i my je zauwazymy
Agulaaa aplikuj dokadie tak jak mowilam, nie tylko rzesy są wazne, ale i klej....
---------- Dodano o godzinie 11:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:23 ----------
A warunki pracy to chyba widać na zalączonym zdjęciu (ale to wszystko to tylko po to by zaoszczędzić na kosztach)... po co je generować, bylo cieplo przytulnie... nie ma co narzekać.... no i kurs nie trwł do 30-tu zalozonych rzęs... tylko na maxa![]()
Dziękuję Ci Edytko za wszystko i jednocześnie polecam Edytkę z całego serducha jest nie tylko świetnym szkoleniowcem, ale również bardzo ciepłą osóbką! Miałam sporo pracy, ale nie zniechęciłam się absolutnie, wręcz przeciwnie mogłabym kleić rzęski całymi dniami![]()
hahahah jak ja wyszlam na zdjeciu chyba widac ze to LUUUBIE no i ze mam tempature 38,1 jak sie okazalo pozniej w domkuale DOSZKOLENIE SUPER
jestem mega zadowolona, co prawda moja AGA to nie jest idealny przyklad rzes na modelke zeby wyczarowac cudo na jej oku ale i tak wyglada calkiem inaczej
uwielbiam to robic i sprawia mi to mega zadowolonie jak wychodzi super ladne oczko
Dzieki kochana za rade... przynajmniej sie okazalo, ze klej mam niestety do BANI.. a firma u ktorej zamawiam jak dalej sie nie odzywa tak dalej... i nawet nie wiem czy mam szanse go zareklamowac bo bez jaj ;/
UWAGA UWAGA wczoraj klientka ktora miala tez baaardoz przezedzone rzeski i niestety nie chciala efektu maksymalnego ze wzgledu na wiek kleilam 1,30 min weszlo 90 na oko
Niestety nie mam zdjecia przy otwartym oku a szkoda bo wyszlo naprawde calkiem inne oczko.. klientka sie nie zgodzila.. chodz tlumaczylam jej ze to moja praca i potrzebne do mojego porftoliono coz... uparla sie..
NAJCIEZSZA KLIENTKI W MOJEJ KARIERZE jak narazie hehehpodczas zabiegu kilka razy otwarla mi oko tak nagle... bez uprzedzenia.. chodz jej mowilam, ze nie moze nic robic z oczami.... wiercila sie... machala noga przez to lozko mi sie trzeslo troche... a najgorsze bylo to ze jej tak oczy mrugaly ze myslalam ze jej tych rzes nie zaloze.. ale efekt wyszedl na otwartym oku naprawde super i tak jak by jej conajmniej 10 lat odjelo
Rzeski jakie zalozylysmy to profil J 11 mm i 8 mm grubosc 0,15oczywiscie jedwabne. Klientka chciala uzyskac efekt jak pociegniecie tuszem 1 raz na rzesie, zeby nie byly mega geste no i naturalne... wiec wybralam takie.. Jak sie Wam podoba?
EDYTKO JESZCZE RAZ DZIEKUJE KOCHANA ZE SIE UDALO MI ZALAPAC, Warunki pracy moze nie byly idealne ale bylo cieplo i przytulniea z takim szkoleniowcem jakim jest EDYTKA TO TYLKO KONIE KRASC
![]()
gdzie wkoncu jadlyscie kolacyjke?
BUZIOLE![]()
Ostatnio edytowane przez Star Lash Academy ; 18-10-2011 o 12:21
Edytko ja juz dziękowałam i osobiście i pisemnie
okazuje się że człowiek niby potrafi, ale zawsze może umiec lepiej oczywiście po poradach i pomocy fachowca
jestem zadowolona ze wszystkich wiadomości jakie przekazała mi Edi
a wczorajszej aplikacji nie sfotkowałam bo to było uzupełnienie no i jakoś mi nie przyszło do głowy by fotkowac![]()
Edyko-dorwalam wkoncu internet.
Wielkie wielkie buziole za wszystko.szkolenie wpełni profesjonalne.
Polecam kazdej dziewczynie ,ktora chce sie wyszkolic.
Edyta super szkoleniowiec a jako osoba to super babka z ciebie,do tanca i do różanca.
szkoda tylko ze nie moglysmy dluzej posiedziec i pogadac.Fajna kumpela!
A i materiały pierwsza klasa!
Pozdrawiam cie mocno i buzka!
Zołzella-gdzie u ciebie kupic zele bo bylam na grodzkiej ale pani powiedziala ze cie juz tam nie ma?
super rzesiska
C 0,20 11,10,9 i 8mm
Chodzi mi o stronę Edyty.Czy te rzęsy co są w galerii długość jest jednakowa założona czy sa roznej długosci?Nowa tu jestem i jeszcze nie bardzo się tu odnajduję
ooooooooo dziewczyny gratulacje jeśli chodzi o kurs u Edyty pierwsza klasa szkolenie no isama szkoląca![]()
ile kosztuja te kursy?
nie bardzo rozumiem.... o co ci dokładnie chodzi?
---------- Dodano o godzinie 17:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:15 ----------
agulusia super rzęskiwydaja się na pierwszej focie mega długie
Murka, chciałam podkreślić rzęski, dlatego zrobilam makijażMam parę fajnych klientek, ktore uwielbiają nowości(na tym zdjęciu aplikacja jest wykonana rzęsami z naturalnego futerka norek syberyjskich) i dają ze sobą robić wszystko co chcę, bo mają do mnie zaufanie-makijaż też
Agulusia piekna firana, cudne
Emilia oooo jaka porcja wypaśnych rzęsek, jedziesz mała jak wiatr normalnie
Gratuluję wszystkim uczestniczkom warsztatów z Edytką, to był dobry wybór, przepiękne wszystkie rzęsy bez wyjątku
, brawo! Edyta rzeczywiscie wprowadza fajną atmosferę warsztatowow-szkoleniową(wiem, bo doświadczyłam)
Wiem, że to nie miejsce na tego typu informacje, ale chciałam Was poinformować, że bardzo mało dziewczyn wpłaciło zaliczkę na warsztaty ze mną i Edytą, jeśli nie uzbieramy tych 10 dziewczyn kochane, to warsztaty się nie odbędą
A tu znów norki , takich aplikacji chcemy Was min nauczyć na tych warsztatachjak również tego jak odróżnić prawdziwą norkę od tych z domieszką syntetyku
i wielu, wielu innych rzeczy
dzikakura sliczne zwierzakiwymacałam norki edytki - miodzio
![]()
kurko rewrelacja![]()
kurka nie znam sie na tym ale dla mnie rewelacja![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
kurkazakochałam sie w nich ale gesciochy
![]()
Ojj jakie super zdjęcia i rzęski tutaj pokazujecie. Bardzo podoba mi się to co wyczarowała na rzęskach modelki Zołzella. Sama myślałam kiedyś, żeby się tym zajmować ale jednak nie lubię takiego dziobania, dlatego wybrałam jednak pazurki, chociaż dziobanie jest tutaj podobne
Natomiast na rzęski tą metodą śmigam do salonu Mona Lisa w poznaniu, szkoda, ze zdjęć nie mam, bo bym wrzuciła. Dawno nie byłam na rzęsach mało czasu teraz, bo mi się małe bobo urodziło, ale jak odetchnę trochę to na pewno znowu sobie zrobię.
Ja tez chcę na kursikTylko że ja od podstaw ,bo jeszcze nie robiłam rzęsek. Będzie jeszcze mozliwość ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)