Witajcie! Mam na imie Ewa , stylizacja paznokci to moje hobby i odskocznia od codziennosci![]()
Witajcie! Mam na imie Ewa , stylizacja paznokci to moje hobby i odskocznia od codziennosci![]()
Witajcie dziewczyny, mam nadzieję, że szybko się odnajdziecie i będziemy dalej razem tworzyć to forum![]()
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Witam wszystkie forumki. Najpierw sobie poczytam co nieco i chętnie włączę się do dyskusji. Pozdrawiam wszystkich.![]()
Witam wszystkie nowe dziewczyny , a Twoje prace Nysza już znam z innego forum i czekam na fotki tutaj![]()
Witam wszystkich
Od dobrego tygodnia podczytuje was wieczorami, dopiero bede zaczynać moją przygode ze stylizacją paznokci chociaż temat nie jest mi obcy, bo interesuje sie tym od dłuższego czasu. Studiuje kosmetologie (juz prawie koniec) wiec tez co nieco o pazurkach wiem
I nie tylko
Mam nadzieje ze jakoś sie zaklimatyzuje bo spodobało mi sie tu strasznie. Tylu rzeczy moglam sie dzieki temu forum dowiedzieć, ekstra![]()
Obecnie czekam na moją pierwszą paczuszke z żelkami, i całym sprzętem![]()
witajcie kochane i zycze powodzenia z pazurkami. To wciąga![]()
Witam wszystkie forumowiczki. Mam na imię Agnieszka, jestem "świeżutka" i ciężko mi się poruszać po forum. Będę się uczyć![]()
Witojcie![]()
![]()
Serdecznie Witamy! Prowadzimy salon w Krakowie w Starym Podgórzu. Uściski!
Witamy![]()
Czesc, chcialabym sie przywitac ze wszystkimi!
jestem nowa, ale od zawsze interesuje sie paznokciami a od niedawna zaczynam stawiac pierwsze kroki w metodzie zelowej. mam nadzieje, ze dzieki Wam bede sie doskonalic!
Hej Nika, duzo pracy przed Toba, ale w koncu same kiedys zaczynalysmy
milej lektury !
również witam wszystkich![]()
witajcie ;*
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Witam!
Jestem nowa na forum, poczytałam trochę i chcę tu byćPomału będę się orientować, co i jak
Jestem początkującą stylistką paznokci, szukam kolejnych wyzwań, no i liczę na Wasze wsparcie
![]()
witam bardzo serdecznie wszystkie nasze nowinki![]()
witajcie dziewczyny na pewno znajdziecie tu wiele inspiracji do swoich pazurków
Hej Julimilo Cie poznac
![]()
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Monika jestem osoba początkującą w stylizacji paznokci.
Witam wszystkie forumowiczki
Mam na imię Marta, jestem 22 letnią mężatką z Sokołowa Podlaskiego
Postanowiłam zająć się stylizacja paznokci, jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość( dopiero się uczę)![]()
Erhmm...dobry wieczór..?
Hej Marta i Dobry wieczór grimmen. Przedstawisz się ? i opowiesz coś o sobie grimmen ?![]()
Gdzie moje maniery
Hej, Piotrek, mam 23 lata i jestem alkoholikiem...
...a tak na serio, od września 2010 zajmuje się stylizacją paznokci i w ogóle...Specjalizuje się w akrylu. Mam jeszcze wiele do nauczenia się, żelu nie lubię, z farbkami akrylowymi dopiero się zaprzyjaźniam.
Mam ułatwione zadanie, dzięki siostrze, genom i temu że jestem facetem.
I dopiero uczę sie obslugi forum![]()
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Paznokciami zajmuję się hobbystycznie, czasem zrobię sobie lub moim znajomym.
Kursu na razie nie mam, ale to tylko kwestia czasu
Pozdrawiam
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)