mmm facet na forum![]()
Lubię To!
Super ! Szybko pokazuj nam jakieś prace, bo jestem ciekawa
![]()
mmm facet na forum![]()
Lubię To!
Super ! Szybko pokazuj nam jakieś prace, bo jestem ciekawa
![]()
Tylko ogarnę co i jak i pokażę![]()
haha, widzę ktoś ma dobre poczucie humoru!![]()
![]()
Marta, Dzanistynka, Gimmen- witamy![]()
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
witam wszystkich. nazywam sie Martajestem "poczatkujaca" mam nadzieje ze dowiem sie ciekawych rzeczy
![]()
hej Marta![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Witam wszystkie nowinki bardzo serdecznie, grimmen - Ciebie szczególnie.
Ogarniajcie, piszcie posty, dyskutujcie, zapraszam![]()
Ile nowych ludziChyba muszę odrobić lekcje i częściej bywać na forum
![]()
Witam wszystkich nowych![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Witam, jestem nowa nazywam się Paulina mam 19 lat i jestem słuchaczką I sem. studium kosmetycznegoWzorki robię od jakiegoś czasu ale dopiero teraz zdecydowałam się to udokumentować.
Witam wszystkie nowe osóbki![]()
Witam Jestem Karolina pazurkami interesuję się od zawsze,a w 2009w październiku zrobiłam pierwszy kurs.Głównie jestem akrylowajak tu trochę się ogarnę to wstawię swoje prace.
![]()
Witam nazywam sie Agnieszka w przyszły miesiącu chce zrobić kurs tylko nie wiem czy wybrać szkołę gdzie robią różne kursy z różnych dziedzin czy salon gdzie zajmują sie tylko paznokciem . więc prosze o opinię
Witam wszystkich kochających pazurki![]()
![]()
Witamnie za bardzo lubię pisać o sobie więc się nie będę rozpisywała
Mam na imię Magda jestem z okolic Kielc, pazurki robię zawodowo od około 2 lat
Pozdrawiam![]()
Cześćnazywam się Natalia. Tipsy to mój zawód i pasja
chętnie podzielę się z każdym swoimi doświadczeniami oraz wysłucham cennych rad. Pozdrawiam wszystkich
---------- Dodano o godzinie 00:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:40 ----------
jak dla mnie kurs to tylko chwila, pierwszy papierek. najbardziej liczy się wiele godzin praktyki oraz nastepne kursy i warsztaty na których nauczysz się róznych sztuk zdobienia. na pierwszym kursie poznasz tylko podstawy a zeby móc zadawac pytania trzeba samemu troche potrenować, wtedy wiesz co ci nie wychodzi i czego sama nie potrafisz.i pamietaj- trening czyni mistrza
---------- Dodano o godzinie 00:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:46 ----------
hejjak dla mnie to malo wazne jest gdzie robisz pierwszy kurs bo to jest tylko kilkanascie godzin podstawy, najwazniejsze jest jak najwiecej samemu trenowac bo dopiero wtedy pojawiają sie pytania
hej
nazywam sie Gosia
ja w zyciu bym nie sadzila, ze bede to robic! poszlam na kurs wizazu i stylizacji z urzedu bo musialam
a ze makijazu bylo tam starsznie malo to jakos zaczelam sie interesowac pazurkami![]()
moj kochany kupil mi sprzet do zelu i tak sie zaczelo
po ciazy kupilam akryl i tak dzialam ok 5 latteraz nie wyobrazam sobie zycia bez tego
![]()
witam serdecznie, w branży od niedawna ale mi sie to podoba żona prowadzi salonik od 2.5 roku ja od maja zaczełem sie tez zajmowac paznokciami, tak wiec mam nadzieje że cos tu znajde dla siebie ciekawego,
Zostałam zaproszona. Jestem licencjatką tegoroczną na kierunku kosmetologia![]()
Już niedługo będę mogła pracować w swoim zawodzie, póki co - czerpię wiedzę
Pozdrawiam!
witaaaamy wszystkich nowoprzybylych,![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam wszystkich kochających pazurki![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
![]()
witamy bardzo serdecznie wszystkie nowe użytkowniczki jak i użytkowników naszego forum
o ale super ! kolejny mezczyzna na forum
Witam wszystkich serdecznie![]()
Witam Was serdecznie
stylizacją zajmuję się już przeszło 4 lata z dłuższymi bądź krótszymi przerwami,
Kurs robiłam dopiero na początku tego roku.
Jestem pasjonatką i maniaczka pazurkową![]()
Pracuje zarówno na żelu jak i akrylu oraz tipsie i szablonie![]()
Ciągną do nas faceci normalnie, na dodatek zdolni, utalentowani, bardzo nam miło.
Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)