Cześć nazywam się Natalia. Tipsy to mój zawód i pasja chętnie podzielę się z każdym swoimi doświadczeniami oraz wysłucham cennych rad. Pozdrawiam wszystkich

---------- Dodano o godzinie 00:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:40 ----------

jak dla mnie kurs to tylko chwila, pierwszy papierek. najbardziej liczy się wiele godzin praktyki oraz nastepne kursy i warsztaty na których nauczysz się róznych sztuk zdobienia. na pierwszym kursie poznasz tylko podstawy a zeby móc zadawac pytania trzeba samemu troche potrenować, wtedy wiesz co ci nie wychodzi i czego sama nie potrafisz.i pamietaj- trening czyni mistrza

---------- Dodano o godzinie 00:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:46 ----------

Cytat Napisał agnkel Zobacz post
Witam nazywam sie Agnieszka w przyszły miesiącu chce zrobić kurs tylko nie wiem czy wybrać szkołę gdzie robią różne kursy z różnych dziedzin czy salon gdzie zajmują sie tylko paznokciem . więc prosze o opinię
hej jak dla mnie to malo wazne jest gdzie robisz pierwszy kurs bo to jest tylko kilkanascie godzin podstawy, najwazniejsze jest jak najwiecej samemu trenowac bo dopiero wtedy pojawiają sie pytania