ten czerwiec w ogóle jakiś do du** dajcie spokoj taka pogoda malutko słonca byłood tamtego tygodnia pada i do konńca tygodnia to samo
może poźniej bedzie fajna pogoda
zapowiadaja ze w niedziele ma byc slonce i oby bylo
![]()
ten czerwiec w ogóle jakiś do du** dajcie spokoj taka pogoda malutko słonca byłood tamtego tygodnia pada i do konńca tygodnia to samo
może poźniej bedzie fajna pogoda
zapowiadaja ze w niedziele ma byc slonce i oby bylo
![]()
no wiesz z tym słońcem to u mnie już od dwóch tygodni miało byc... jakoś go nie widac zbytnio...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a tak wygladał wjazd do mnie do domku wczorajKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
a ja nie mogę obejrzećPisze, że to jest prywatny film Video.
No pięknie pięknie! ehhh ta pogoda
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
ziziz musisz zaopatrzyć się w poduszkowiec albo jakiś kajak![]()
u mnie przestało w końcu padaćświęty czas bo podtopienia są..
wczoraj była taka burza wieczorem że hoho..![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
hehe taki drobny prezencik z bielska dla jastrzebia i reszty śląska![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
no baaaaaaaaaaaaaaa. a co tylko nas może zalewać.
a u mnie w końcu słoneczko![]()
![]()
a u nas mu udajesię od czasu do czasu wydostać za chmurek
![]()
u mnie tez słońce.. gorącooooo....![]()
ciup no nieźle
a u mnie dziś słonko i cieplo jest![]()
u mnie tez słoneczko i idę dziś wieczorkiem na grila
i burzaaaa![]()
u nas do 13 był upał i jak wychodziłam z domu w krótkim rękawie i okularach to myślałam, że się ugotuje a jak wracałam to oczywiście nie miałam parasolki i wróciłam mokra jak piesa teraz jak zwykle chmury
i u nas też znowu leje![]()
no u mnie tak jak u miminki do poludnia goraczka wrecz a pozniej sie duszno strasznie zrobilo ciemno , deszcz i burzaaaaa a buuuuuuuuu
---------- Dodano o godzinie 21:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:59 ----------
ja pierdziu zizi ale Cie tam zalalo masakra![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to ja jeszcze nic. bo właśnie przyjechałam od wujka który ma gospodarstwo i biorę od niego mleczko krowie dla dzieciorków moich tam to u nich dopiero było. a mieszka 15 min autkiem ode mniemyslałam ze nie dojde do niego do domku. jedno wielkie błoto z kamorami na placu. dodatkowo poszedł im dach i piwnice zalało.
![]()
kurde pochwaliłam że ładna pogoda.. spotkałam sie dzisiaj z koleżankami z liceum i myślałam ze z baru nie wyjdziemy taka burza i ulewa..
przychodze do domu a mama mi mówi ze nas zalało i że pod nowymi oknami woda ciekła i w piwnicy też woda..![]()
Zizi witaj w klubie 'zalańców'![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Mam nadzieję, że to co podają w TV, że pogoda się poprawi już za kilka dni jest prawdą. Nie chciałabym powtórki z 1997 roku. Dziewczyny współczuje Wam tych zalań, na pocieszenie mogę dodać, że u mnie też ciągle leje i burze
.
cholera jasna.. znowu lejea tata ledwo sie z woda uporał..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)