barbara_kawka- jaki mega odrost.Paluszki po rewelacyjne
![]()
barbara_kawka- jaki mega odrost.Paluszki po rewelacyjne
![]()
przed robila inna Pani![]()
Wow Sloneczko ile pieknych zmian![]()
Pierwsze migdalki "po" sa super !
Fajny kolorek ten pomaranczowy ( chyba bo taki mam na monitorze)
Agnieszka
Rudzia dziekuje a kolorek to czerwony zel i na to zel z pylkiem opalizujacym na zloto i taki oto powstal efekt![]()
słoneczko na prawdę piękniusie![]()
słoneczko bardzo fajnie Ci wyszły te metamorfozy![]()
Słoneczko metamorfozy super![]()
Słoneczko wszystkie mi się podobają ślicznie![]()
sloneczko wszystkie zmiany prześliczne![]()
robisz piekne paznokcie troche mi przypominaja stylem taka dziewczyne tez z pingera chyba agatka czy cos takiego, zapamietalam je bo byly pieknie i czysto zrobione, tak jak twoje![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Te teczowo-panterkowe mnie powaliłyboskieee są
ilonkjapazurek super metamorfozy

Piękne prace, tęczowe są naprawdę boskie, można wiedzieć jakiego żelu uzywasz, że Twoje paznokcie tak długo się trzymają
![]()
ilonkjapazureka widzisz mam nosa
nawet tło pazurków masz podobne i przez to jeszcze bardziej mi to przypomnialo tamte prace. no to tylko pozazdroscic spotkania, ona robi przepiekne frencze
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ilonkjapazurek ten odrost 61 dniowy był mega i naturalki bardzo ładnie zrobioneZgodzę się z rudzielcem mi też przypominają styl agatki z pingera zwłaszcza te ostatnie, które najbardziej mi się spodobały
![]()
Uzywam Modennyz teczowymi dalam ciala bo powinnam odwrotnie kolejnosc dobrac jak mialam na tipsach ktorych cwiczylam kiedys aczkolwiek i tak lepiej wygladaja niz te przed
mimo to dziekuje
![]()
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
Ilonkja jak zawsze perfekcyjne pazurki
tęczowe panterki są świetne![]()
Ilonkja-sliczne prace![]()
Ilonkja tęcze prezentują się na pazurkach 100 razy lepiej niż na tipsieefekt naprawdę piękny
Mega przemiany Ilonka!Jestem pod wrażeniem!
A do mnie trafila dziś Pani na odnowę po jakiejś "salonówce" z krogulczymi grubaskami i resztkami szklanych paciorów zamiast cyrkonii. Frezarą było trudno to zdjąć, ale cieszę się ze zyskałam nową, zadowoloną klientkę)
Załącznik 49038
Załącznik 49039
Załącznik 49040
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)