Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowa.
Mieszkam w Tczewie i mam bzika na punkcie pazurków.
Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowa.
Mieszkam w Tczewie i mam bzika na punkcie pazurków.
Witamy Serdecznie nowe osóbki![]()
ja również Witam wszystkie nowe osobyuwaga jest możliwość, że częśc z was stanie się forumholiczką hihi tak jak ja
i inne dziewczyny
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Heja. Mam 22 lata i od 4 lat zajmuję się pazurkami z wielkim zaangażowaniem. Jak się wkręcę w Wasze forum to coś swojego wrzucę do pooglądania. Szału z nimi nie ma ale chęci wielkie![]()
Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Zajmuje się pazurkami od ponad 5 lat. Bardzo chętnie wrzucę parę fotek, żebyście mogły sobie pooglądać. Pozdrawiam![]()
Witamy![]()
WitamNazywam się Agnieszka Ryczek lat 23. Jestem kosmetologiem i właśnie rzuciłam prace
Marze o swoim malutkim gabinecie. Kurs pazurków robiłam jakies 3-4 lata temu ale powiem szczerze, że nigdy mnie to nie interesowało, do niedawna
Teraz jestem zakochana w akrylu ( w pracy robiłam tylko żelowe paznokcie i raczej traktowałam to jak za kare ) Wiem, że muszę jeszcze beczkę soli zjeść zanim zacznie mi to naprawdę wychodzić ale jestem strasznie zdeterminowana. Forum dopiero odkryłam ale już dużo się od was nauczyłam, za co PIKNIE DZIĘKUJE
Pozdrawiam
marshall wybaczwiec dodaje dziewczyny i chlopaki ;d
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Hej, dziewczyny!
Na to forum trafiłam przez przypadek i jestem pod wrażeniem pomysłów,warsztatu i wiedzy. To co wyróżnia forum od innych to napewno to,że jest z klasą, ponieważ nie ma postów z wulgaryzmami, wymądrzaniem, niemiłą krytyką, dlatego też postanowiłam się przyłączyć
Od października wybrałam się o szkoły kosmetycznej we Wrocławiu, gdzie rozwijam swoją pasję.
Pozrwiam serdecznie![]()
Witajcie Piękne!
Kocham piękne paznokcie - pewno nie ja jedna tutaj. Natomiast cierpię na chroniczne...obgryzanie lol Dzięki paznokciom akrylowym i żelowym mogę się mimo wszystko cieszyć eleganckimi pazurkami -stąd mój totalny zachwyt. Przez kilka lat chodziłam do kosmetyczek jednak ostatnio sytuacja finansowa -powiedzmy zachęciła mniedo zainteresowania się samodzielnym wykonywaniem paznokci na moje własne ogryzkowe potrzeby. Zamierzam własnie kupić sobie zestaw do akrylu i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!
)
Trafiłam na Wasze forum, kiedy szukałam tutoriali i zakochałam się. A przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej wiedzy i chęci dzielenia się nią.
Póki co nie zamierzam isć na żaden profesjonalny kurs bo chcę się pobawić tylko na swój użytek)
Miłego dnia!
Dziekuję za tak miłe przyjęcie!![]()
Witamy bardzo gorąco nowe osobki![]()
witam wszystkich serdecznie po malej przerwie ,, mam nadzieje ze moge liczyc na wsza pomoc i rade w sprawie stylizacji paznokcii ,, pozdrawiam
Hej, uwielbiam ładne i zadbane dłonie, stad też moje zainteresowanie paznokciami, ich przedłużaniem i zdobieniem.
Sądzę, że znajdę tu wiele ciekawych informacji
Pozdrawiam światecznie Anka
Jestem Dorota i stylizacją paznokci zajmuję się od dawna, od niedawna jednak zajmuję się tym zawodowo.
Z przyjemnością korzystam z zawartej na tym forum cennych uwag i spostrzeżeń.
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
witam Was wszystkie razem i każdą z osobna![]()
Cześć dziewczyny
Bardzo mi miło zagościć na tym forum jako fanka pięknych i zadbanych paznokciSama zajmuję się amatorsko zdobieniem naturalnych paznokci, szczególnie własnych i moich współlokatorek
Powoli zacznę klimatyzować się na forum więc proszę o wyrozumiałość. Cieszę się, że będę miała okazję poznać inne miłośniczki wysublimowanej sztuki jaką jest zdobienie
Pozdrawiam![]()
Hej Kobietki, rozgośćcie się
miło zobaczyć nowe Forumki !
Witam nowe forumowiczki i zapraszam do udzielania się !![]()
Witam bardzo serdecznie ta pozna nocna poratrafilam tutaj przez pana Google
szukajac inspiracji na moje pazurki. Stylizacja paznokci zainteresowalam sie jakies 3 lata temu, zrobilam kursik i dlubie raczej sobie, czasem kolezank.
Bardzo podoba mi sie Wasze forum! Kiedys szukalam takiego miejsca, ale w sieci nie znalazlam milej pomocnej grupy ktora doradzi, poradzi, pomoze, a tutaj widze tak jestco mnie bardzo cieszy i dlatego postanowilam sie zapisac
![]()
odświeze sobie wiedze i mysle ze duzo sie od was naucze i znajde nowe wzrorki na moje pazurki .
Zajrzalam tylko w jedno miejsce ale juz wam chce podziekowac za stworzenie tak milej atmosfery i inspirujacego miejsca
Witam serdecznieJestem tu nowa więc postanowiłam się przywitać.
Moja przygoda zaczęła się ponad 2 lata temu. Poszłam na kurs zakupiłam sprzęt i ćwiczyłam na sobie.
Ponieważ nie miałam na kim ćwiczyć i doskonalić swoich umiejętności a czas wykonywania pazurków trwał nawet 4-5 godzin, zniechęciłam się i rzuciłam wszystko w kąt. Aż do jakiś 3 miesięcy temu gdy stylistka mojej mamy i ciotki zrezygnowała z dalszego robienia pazurków i obie zostały na lodzie. Poszukiwały nowej stylistki ale co chwile trafiały na jeszcze gorszą niż poprzednią. Zgodnie stwierdziły że wolą zakupić żele i bym to ja uczyła się na nich. I w ten oto sposób od 2 miesięcy zajmuje się na nowo pazurkami. Muszę powiedzieć że bardzo mi się to spodobałoTeraz powoli zaczynam szukać nowych chętnych dziewczyn na których mogłabym poćwiczyć.
Mam nadzieje że dzięki wam nauczę się wielu przydatnych rzeczy![]()
silvia noami - witajcie dziewuszkito fakt tu jest atmosfera jak nigdzie indziej. Zapraszamy do czytania i czerpania wiedzy
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Cześć wszystkimMam 15 lat i zdobie paznokcie od ok 3 lat
A na tą stronkę zarejestrowałam się by pokazać co potrafie ; D pozdrawiam ; D
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)