Cytat Napisał vica Zobacz post
Mam pytanko do większych znawców.

Który clear budujący jest rzadszy od 3-fazowego?
Mam chłodnawo w salonie i 3-fazówka gęstnieje do tego stopnia, że mam problem z budowaniem pazurka. Po prostu chcąc zrobić to dobrze, muszę poświęcić więcej czasu, bo sie nie poziomuje i łapie powietrze. Gdy przygotowuję pazurki, to trzymam go na kaloryferze, ale jak już stoi na stole, to szybko gęstnieje.

Jeżeli masz chłodniej w salonie polecam Ci żel konstrukcyjny 3 fazowy Standard, jest lekko różowy i fantastycznie się rozprowadza.
Bardzo szybko się poziomuje, więc na pewno sobie poradzisz. Jest średnio gęsty i w takiej temperaturze będzie idealny.

Powodzenia

---------- Dodano o godzinie 17:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:54 ----------

Cytat Napisał tomaszka Zobacz post
A ja biję się z myślami czy kupić zestaw MM z lampą Led za 549,90. Kurcze tak bym chciała ale się boję.
Polecam ten zestaw, raz zainwestujesz i korzyści jest więcej niż można sobie wyobrazić. Manicure Hybrydowy można zrobić w 30 minut! Rewelacja.

Tradycyjny french można zrobić już w 1,2 z Lampa Led i przez cały czas nie musisz się martwić czy żarówki są dobre czy nie - bo one zawsze świeca tak samo dobrze przez cały czas.