Sorcha cały czas jestem z Wami tylko jak to kobieta w ciąży, czasem brak czasu na przyjemności ale słodka jesteś, że pamiętasz o mnie

edytakon jesienny poranek nie zostawia żadnych smug, ważnym jest jednak by wstrząsnąć go porządnie przed użyciem i nakładać cienkimi warstwami kolorek jest cudny więc szczerze polecam

tusia spróbuj mocno potrząsnąć lakierem tak by go dokładnie wymieszać i nakładaj cienkimi warstwami. Jeżeli pomimo tego pojawią się smugi skontaktuj się z biurem i zareklamuj lakier

sylwiacytrynka jak wrażenia po kilku dniach używania żeli ULTRA LED ? Nie spotkałam się jeszcze z osobą, która by się w nich nie zakochała naprawdę ogromnie przyspieszają pracę.

Zen. zabrudzenie w lakierze najprawdopodobniej powstało podczas użytkowania produktu, bo proces produkcji jest sterylny

białaaaa Sorcia praktycznie wyczerpała temat. Rzeczywiście jasne kolory są trudniejsze w nakładaniu i wymagają więcej wprawy. Ze względu na to, iż są transparentne nie powinno się oczekiwać zbyt wyrazistego i kryjącego koloru. Przy użyciu za dużej ilości powstaną smugi. Dwie cienkie warstwy do frenchu to aż nadto

tomaszka jak dobrze zauważyłaś top posiada warstwę dyspersyjną, tak więc wymaga przemycia. A jak Twoje wrażenia ?