Nie kochanie nie przecieram. Ta baza zachowuje sie jak bonder (mysle ze to wlasnie jest zwykly bonder ale niech im bedzie ze baza pod hybrydki) i jak zetrzesz to nic nie zostanie wiec do lampki i na to kolorek
Pazurki matowię i odtłuszczam (lubie odtłuścic acetonem, szybciutko wysycha i konkretnie odtlusci) i na to jeszcze primer daję i zanim druga łapkę zrobie wszystko ładnie odparuje i daję bazę, utwardzam i kolorek i nabłyszczacz.
Daje nieraz ozdoby np nitki czy piegi czy paseczek cieniutki brokatu czy cokolwiek innego drobnego. Tak robie jesli robie na imprezke komus. Daje nablyszczacz, ozdoby i do lampy i druga warstwa nablyszczacz jesli robicie inaczej chetnie spróbuje
---------- Dodano o godzinie 12:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:48 ----------
Dziewczyny polećcie liquid w pojemności 50ml do kwiatków akrylowych. Ja jestem głownie żelowa a akryl tylko zdobienie i skonczyl mi sie Liquid

) i na to jeszcze primer daję i zanim druga łapkę zrobie wszystko ładnie odparuje i daję bazę, utwardzam i kolorek i nabłyszczacz.
Odpowiedź z Cytatem