wczoraj go widziałam![]()
mieszka chyba niedaleko mnie
![]()
wczoraj go widziałam![]()
mieszka chyba niedaleko mnie
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
A ja z nim do szkoły chodze i dzień w dzień go widujęTeraz na feriach 2 tyg go nie zobaczę
Ale fejsik mi pomaga !
![]()
też mam feriei z tej okazji zaczynam codzienne spacery PO MOJEJ OKOLICY
![]()
bł.Jakub Alberione
a ja zaraz będe obiadek szamaćpierożki ruskie
Uwielbiam...
Olcia no to niezly masz patent a jak juz go spotkasz to co wtedy? Hehe.
Ja ogolnie ide klepac kotlety.
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
a ja robię sernik.... oby się udał... ;p
a ja cwiczyłam na stepperze 15min bo nie chce zakwasów. i teraz korzystam z czasu i przegladam forum bo mama moja wziela malego do pradziadkow![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
eee, olcia fajna historia sie zpowiadałaja sweeego czasu potrafiłam łazic ukradkiem za chłopakiem i patrzec gdzie mieszka
w ogole duzo dziwnych rzeczy robiłam jak tak sobie myśle
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ja się szykuje na siłownie ale jakoś dzisiaj mam lenia... nie mogę czterech liter ruszyć![]()
[/ukryj]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
oglądam pogromców mitów![]()
bł.Jakub Alberione
bierz sie za niego![]()
Ja oglądam na internecie "idiota za granicą" mega śmieszne![]()
A swoją drogą uwielbiam pogromców mitów i ogólnie wiele rzeczy z discoverynp " jak to jest zrobione" albo np oglądam z bratem tvn turbo <3
ja w domku dzisiaj ..... nie pracuje .... mam zamiar spedzic caly dzien z mim synkiem ,sroda to nasz dzieni firanki zmienia w salonie (choc nie mam na to najmniejszej ochoty
)
piję kawę i muszę w siebie wmusić śniadanie, bo zaraz do ortodonty na zmianę drutu u góry i założenie dołu, więc już sobie nie pojem nic później -,- (chyba, że paracetamol, haha)
bł.Jakub Alberione
ja się zajmuję pierdołami zamiast się uczyć do egzaminów.... xD jakiś taki leniwy dzień![]()
a mi dzis okropnie sie ciągło w szkole, myslalam, ze nie wytrzymam. Strasznie mnie głowa boli. Maly usnał ja przeglądam forum. zastanawiam sie czy tez sie nie polozyc. ale zanim przegladne forum i sie poloze znajac zycie maly sie obudzi![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a ja zaraz będe ogladać Superstar-CastingBędzie się działo
![]()
ja zaraz na egzaminy idę.... ;s byle do przodu xD
jestem na uczelni i mi się nie chce już, jakieś filmy mamy oglądać, bzdura![]()
przeglądam forum i spania nie mamza to głodna sie zrobiłam
Aż grzech jeść o tej porze
![]()
szykuje się do spania i zastanawiam się czemu od kilku dni drży mi jedna powieka O.o
powinnam spać, bo rano muszę wstać, ale mam za dużo myśli w głowie i nie mogę zasnąć. A myśleć też nie chcęwięc robię coś dla zabicia czasu -,-
bł.Jakub Alberione
Ja też tak miałam, ale zaczęłam pić magnez w tabletkach musujących.
Jeśli do tego masz bolesne skurcze łydek i słabe, cienkie i łamiące się włosy, to z pewnością brak magnezu.
Jeśli nie masz tych objawów, to poczekałabym jeszcze kilka dni przy kuracji z magnezem, jeżeli drganie nie minie, zgłoś się do lekarza.
Często jest też tak, że tabletki kupione bez recepty mogą mieć nie dość skuteczne działanie.
ja czekam na księdza... :/ miał być między 16 a 21... no szczyt...
ide spac zaraz ,czuje sie juz zmeczona![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)