Young Nails Step By Step Tutorial
Mam nadzieje ze komus sie spodoba.Mnie to bardzo zainteresowalo.Ciekawe czy mozna uzyc barwnika spozywczego
?
Young Nails Step By Step Tutorial
Mam nadzieje ze komus sie spodoba.Mnie to bardzo zainteresowalo.Ciekawe czy mozna uzyc barwnika spozywczego
?
ach juz teraz wiem o co chodzi.
o te barwniki
boze ile ja sie natestowalam zeby znalesc cos podobnego,ale niestety jednak oryginal jest duzo lepszy i czysciejsze efekty wychodza.
Dobrze tez wychodzi mieszanina z farbami do witrazy,czyli Window Color,taaaaak dobrze czytacie.
z tym ze jak je sie rozmiesza z Zelem to robia sie mleczne, trzeba dlugo poczekac az sie znowu zrobia przezroczyste.
z akrylem nic mi sie nie udalo wymyslec,bo w Liquidzie wszystko sie skrapla.
hmmmm interesująceśrednio u mnie z angielskim ale czy to jest mieszane z liquidem
to jest coś podobne jak to mieszanie lakierów z wodą ktoś już pisał o tym na forum
![]()
Tak do liquidu dodaje sie specjalny barwnik i potem macza sie w bialym akrylu.
swietna rzecz juz o tym tez slyszalam ale w Holandii nigdzie nie moglam tego znalezc i powatpiewam czy gdzies tu w Polsce da sie to zakupic...i ciekawe czy latwo sie z tym pracuje i czy nie za duzo strat przy liquidzie..![]()
fajne ciekawe gdzie mozna taki barwnik dostać![]()
TO SA LIQUIDY ARTYstyczne i powatpiewam ze dostaniesz je w sklepie dla artystow...jest 40 roznych kolorow,wiec troche tego jest...
---------- Dodano o godzinie 23:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:23 ----------
znalazlam,bingooooooooo...kupicie rowniez w Polsce...wejdzcie na polska strone young nails i tam sa...
Chcialabym Wam przedstawic Moje nowe dzielo ktore polegalo na eksperymencie wykonanym jak zwykle u Mnie bywa na akrylu...
i nazwa paznokci pasuje do calej oprawy czyli Paznokcie Witrazowe
a chodzi Mi o to,pewnie slyszalyscie juz na temat plynow kolorowych do liquidow ktore sa malej pojemnosci i cena swoja rowniez nie zachwycaja..
wiec pomyslalam i zaczelam eksperymentowac,kiedys ktoras z was tutaj tylko raz o tym napisala ale sie rozeszlo i zapomniano o tym lecz Ja o tym bardzo intensywnie myslalam i wymyslilam...
przeszlam sie do artystycznego sklepu i zakupilam farby witrazowe w plynie pojemnosc ich wynosi 60ml wiec sporo a cena tylko 12zl....
pipetki jednorazowe zakupione w aptece..no i Ja do liquidu dodalam pare kropli,wszystko zalezy od tego jaka intensywnosc koloru chcemy uzyskac no i zaczelam stylizacje...
pokazuje wam lapki przed poniewaz tam wogole nie ma prawie paznokci no i po zakonczonej stylizacji...
Załącznik 5843
Załącznik 5844
Załącznik 5845
Załącznik 5846
Dostałam newslettera, pewnie niektóre z was też to dostały,
'
kropelki Christrio do barwienia akrylu i żelu.
Kropelki Christrio pozwalają na uzyskanie pięknego witrażowego koloru paznokci w połączeniu z puderm lub żelem clear. Można ich równiez używac w połączeniu z innymi kolorami pudru i żelu. Dostępne sa w trzech kolorach: żółtym, niebieskim i czerwonym i można je swobodnie ze sobą mieszać tak aby dostosować kolor do indywidualnych potrzeb. Łączą się z każdym monomerem oraz żelem dając nieskończone możliwości zdobienia paznokci. '
Pojemność: 1oz./ 29.57ml
1001DMB – blue/niebieski
1001DMR – red/czerwony
1001DMY – yellow/żółty
Cena: 105 zł
Kropelki koloryzujące do tworzenia nowych i ekscytujących
kolorów. Doskonałe, aby łączyć z żelem i liquidem w celu uzys-
kania pięknego witrażowego koloru. Produkt dostępny w
kolorze czerwonym, niebieskim i żółtym.
używałyście już tego może? jest dość drogie, jeżeli któraś z was już używała to proszę o opinię
Przyznam , ze dosc drogi to interes... za trzy farbki 105 zł. Ja juz od dłuzszego czasu barwie akryl farbami witrazowymi, nawet jakos ostatnio był ten sposob opisany w ktoryms z pism paznokciowych, wiec jak widac jest znany wszem i wobecA farbki witrazowe sa o wiele tansze bo ok 10 zł za sztuke. Takze jesli ktos chce sie w takie cuda pobawic zdecydowanie lepsze sa witrazowki.
ciekawe to , Christrio to jak dla mnie jedna z droższych a zarazem najlepszych firm" paznokciowych " więc cena mnie nie dziwi , ale nie na moją kieszeń hehe , nie wiedziałam że można takie samo coś zrobic z farb witrażowych także Śnieżynko dziękuję za nowe wiadomości![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to nie są zwykłe farbki tylko kropelki do zabarwiania liquidu, po zabarwieniu wychodzą tzw wodne paznokcie, tzn niby kolorwe ale przezroczyste, wiecie o co mi chodzi![]()
Wiemy, wiemy, przepięknie to wygląda. A tu przykład (oczywiście mojej ulubionej stylistki)
ja pierdziu , ślicznie to wygląda i jeszcze edge.... masakra
Iz
rzeczywiście, rewelacja
dzięki za świetny pomysł z farbkami witrażowymi, mam takie rzeczy bo kiedyś się trochę tym zajmowałam, będę próbować![]()
A ja swoje wywalilagdybym wiedziala ze tak mozna to bym nie wywalala
![]()
Super efekt, Ty to jesteś Aniu bardzo pomysłowa
Tylko się zastanawiam czy w technice żelowej można to jakoś wykorzystać, chyba nie bardzo-jak uważasz?
SZCZĘŚLIWA
wow super efekt, ja co prawda jeszcze nie pracuje z akrylem, ale coraz bardziej sie do niego przekonujejak to takie cudenka mozna zrobic
![]()
super pomysłi efekt niesamowity..
![]()
w technice zelowej raczej nie kochana,moga sie dziac dziwne rzeczy pozniej z zelem,moze sie odwarstwiac zelik a z akrylem juz wiem bankowo ze sie przyjelo i nic ie nie dzieje...jestem sama bardzo happy z tego powodu ze eksperyment przeprowadzony no i udany..
![]()
no i to jeszcze jak udanynormalnie maskara boooskie sa te pazurki , ale Ty to wiesz
![]()
Iz
Eksperyment uwazam za na prawde udany pazurki sa po prostu sliczne![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)