WitamNazywam się Justyna i już od jakiegoś czasu buszuję po forum, jednam dopiero teraz zauważyłam taki wątek, więc spełniam swoją powinność
Od miesiąca mam 22 lata. Jestem studentką dwóch kierunków magisterskich: Dziennikarstwa i komunikacji społecznej (specjalność edytorstwo tekstów) oraz Filologii polskiej. Od października zaczęłam także szkołę o kierunku technik usług kosmetycznych dlatego, że od wielu lat interesuję się pazurkami
Planuję też zrobienie jakichś kursów w tym kierunku. Niestety narazie amatorka, jednak mam nadzieję, że kiedyś uda mi się osiągnąć "wyższy stopień wtajemniczenia" - być może także dzięki Wam, Drogie Forumowiczki
Witam jeszcze raz
![]()

Nazywam się Justyna i już od jakiegoś czasu buszuję po forum, jednam dopiero teraz zauważyłam taki wątek, więc spełniam swoją powinność
Od miesiąca mam 22 lata. Jestem studentką dwóch kierunków magisterskich: Dziennikarstwa i komunikacji społecznej (specjalność edytorstwo tekstów) oraz Filologii polskiej. Od października zaczęłam także szkołę o kierunku technik usług kosmetycznych dlatego, że od wielu lat interesuję się pazurkami
Odpowiedź z Cytatem