Zuza bardzo ladna ta twoja bizuteria
Zuza bardzo ladna ta twoja bizuteria
Zyza chybahyhyhy Żabciu
![]()
dzisiejsze ćwiczyłam na siostrze sa w ogole jakies efekty?
są i to świetneBardzo ładne kwiatuszki
a co to za kolor farbki
tej różowej
![]()
dark red ale mam zwykłe farbki kiedyś jak kupiłam to mi wyschły nie wiedzieć czemu a następne kupiłam zwykłe żeby się nauczyć no i na nich robię jak zacznie mi bardziej wychodzić to kupie lepsze na takie "bablanie" szkoda mi było kasy bo myślałam że jak nie bedzie mi wychodziło to rzucę w kont ;p
karolinka- bardzo ładne pazurki i kwiatuchy![]()
Zyza cuda tworzysz! Karolinka bardzo ładnie. Ja też zaczynam przygodę z farbkami i mam z firmy Euro fashion.
no to oby szło gładkopowodzenia
Karolinka ale wymiotłas... masakrajaki skok postepowy
dziekuje dziewczynki chyba sie wciagnełam![]()
Zyza nie zawstydzaj mnie![]()
a tu kolejne ciapajki moje ciężko mi było sobie coś zrobić, no strasznie ciężkoP
kolejny drobiazg... bardzo malutkie kuleczki... Kurka juz wiem o czym mówiłas o malowaniu małych koralików hyhyhy
zyza- świetne te kolczyki, sama bym takie ponosiła![]()
Hersa pyndzel w łapki i malujeszja tez bym ponosiła więc chyba sobie wymodze tyle ze dłuższe
a wogóle dziekuje
![]()
wow te kuleczki to wyzwanie! super wyszło![]()
chyba nie wrzucałam?
fajny komplecik biżuterii![]()
zyza cudowne pracewidac że dużo czasu poświęcasz na ćwiczenia
Ja tam chyba z miesiąc nie dotylkałam nic prócz lakieru :/ deprecha, brak weny, dół :/
katarynkaja przez ciebie te sztucce zaczełam zdobic a ty co? a ty sie opcyndalasz? ja nie cwicze na kartce maluje duzo na drewnie i samo sie robi
chyba tak najlepiej cwiczyc
dziekuje dziewczynki![]()
Super są te wasze zdobienia nie mogę się napatrzećA mogły byście mi bardziej przybliżyć na czym polega ta metoda
Zyza bardzo ładny komplecik)
ja nigdy na kartce nie ćwiczyłamfarba za mocno wsiąka i mi nie wygodnie
dobre są drewniane łyżki kalendarze skórkowe itp
![]()
wczoraj się zmusiłam do narysowania jednego kwiatka ale mi nie wyszedł :/
Zyza komplecik maczkowy rewelacja
a ja ozdobiłam zapalniczkę dla koleżanki, to nie taka mała zapalniczka tylko taka mega duża co się w dłoni nie mieści![]()
hersa ale piękne kwiaty namalowałaś, śliczna zapalniczka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)