ja mam taka z alle parafiniarka jak parafiniarka wszystkie te pomarańczowe obojetnie gdzie kupisz sa takie same i chyba niczym sie nie róznia . Tylko te łapki i skarpety w tych zestawach to masakra ja dokupiłam inneJak kupisz w alle to nie musisz dodatkowo płacic za przesylke jak przekroczysz 100 zl
Ja raczej u nich juz nic nie kupie a to z takiego wzgledu że mnie zrazili dwa razy ,raz jak własnie kupilam prafiniarke bo nie dali mi paragonu ale machnelam ręka ale jak na razie mam ja chyba juz rok i nic jej nie jest a dosc czesto uzywam . a drugi raz to zamówilam cos czego nie mieli ale to juz inna sprawa . Takze jak uwazasz
![]()

Jak kupisz w alle to nie musisz dodatkowo płacic za przesylke jak przekroczysz 100 zl
Ja raczej u nich juz nic nie kupie a to z takiego wzgledu że mnie zrazili dwa razy ,raz jak własnie kupilam prafiniarke bo nie dali mi paragonu ale machnelam ręka ale jak na razie mam ja chyba juz rok i nic jej nie jest a dosc czesto uzywam . a drugi raz to zamówilam cos czego nie mieli ale to juz inna sprawa . Takze jak uwazasz 
Odpowiedź z Cytatem