Dzięki dziewczynki ale wczoraj dostałam swoją parafiniarkę, po 1,5 miesiąca od reklamacji, ale cóż, ważne że jest!
Szczerze....Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
To chyba jakieś trefne te parafiniarki :baba:
jednak sie skusze na parafiniarke
mam ochote na tą:
PARAFINIARKA 2x parafina +2xREKAWICE NAJTANIEJ (1988706534) - Aukcje internetowe Allegro
prosze o szybka odp czy waszym zdaniem moge ja dzis zamowic![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Diamond na pewno już za późno na odpowiedź ale napiszę dla potomności
kochana sprzedawca reklamuje jej moc jako AŻ 200w
polecam zakupić jednak mocniejszy model - 360W , szybko rozgrzewa parafinę co jest bardzo ważne, kiedy kobieta decyduje się na nią w trakcie stylizacji paznokci. Nie będziesz czekać wieczności aż roztopi sie parafina
Nysza kupilam ja i naprawde szybko sie rozgrzewa ok 40minjestem z niej baaaardzo zadowolona
najważniejsze że spełnia Twoje oczekiwania![]()
jeśli rozgrzewa w 40 min to nie ma większej tragedii ...
Witam, mam pytanie a mianowicie czy raz użyta parafina podczas ( okład parafinowy , pędzlowanie) może zostać wykorzystana do kolejnych zabiegów ?
Z góry dziękuję za informacje!![]()
Ja osobiscie parafiniarki jeszcze nie mam ale z tego co czytalam w poprzednich postach to parafine:
nie uzywamy parafiny sciagnietej z rak po zabiegu -powinna ona zostac wyrzucona
p zabiegu zostawiamy parafine w parafiniarce do nastepnego zabiegu - nie traci ona swoich wlasciwosci. Na rece najlepiej nakladac parafine pedzlem.
goraco pozdrawiam![]()
parafina, która została wykorzystana do zabiegu,
po ściągnięciu jej z dłoni MUSI wylądować w koszu
a nie wracać do parafiniarki
taka parafian jest przecież już zanieczyszczona
znajdują się w niej resztki kremu, pilingu , naskórka
zachowanie podstawowych zasad higieny przede wszystkim!
przecież zakup parafiny zwraca się najwyżej po 2-3 zabiegu ( macie różne ceny za usługi)
także nawet na logikę i pomijając ważne kwestie higieny,nie widzę sensu w aż takiej oszczędności..
także parafina - do kosza wyrzucasz zużytą parafinę, do kosza![]()
No i juz wszystko wiadomo
dziewczyny polecilybyscie mi jakis dobry krem i peeling?
zestaw z Farmony BRZOSKWINIOWE DŁONIE
jest rewelacyjny
pięknie pachnie , świetnie nawilża, piling ok
klientki wręcz same upominają się czy na koniec stylizacji dostaną kremiku brzoskwiniowego
Brzoskwiniowe Dłonie - Sklep Farmona
i nareszcie krem jest z pompką, co w użytkowaniu jest wielkim plusem
nie wspominając o aspektach higienicznych
maska, którą daje się pod parafinę na prawdę intensywnie nawilża
a ja mam pytanie do twarzyjak naloze pedzelkiem parafine na twarz to czym to folia? hehe czy czym to owinac jak to
bo chcialabym sobie zrobic na buzie
aco sadzicie o tej Parafiniarka 220W GIOVANNI 2xparafina rękawice (2119460699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poszukuje i nie mam zielonego pojęcia czym sie kierowac przy zakupie
a ta parafina http://allegro.pl/parafina-kosmetycz...14341470.html?
kochane polećcie mi cos
Na pewno mocą, im więcej Watt tym szybciej parafina się rozgrzeje. Ja zwróciłabym jeszcze uwagę na pojemność, powinna być w sumie niewielka, taka, żeby zmieściła się dłoń, oszczędza to parafiny, czasu do jej rozgrzania oraz łatwiej można uzupełnić nową. W tych najbardziej popularnych, pomarańczowych to można pływać
Ta co w linku wygląda na sensowną.
Dodam jeszcze, że zamiast rękawiczek foliowych lepsze są zwykłe woreczki, ciężko włożyć klejące palce do poszczególnych tunelików.
Co do parafiny - jej rola polega tylko na trzymaniu ciepła, ważne żeby była kosmetyczna, o niskiej temperaturze topnienia. Wszelkie dodatki uważam ze zbędne, generują zanieczyszczenia.
Sami a mozesz mi powiedziec jak na twarz sie robi parafine?
co do wielkości miski .. to nie do końca zgadzam się, że mniejsza lepsza
bo męskie dłonie sa jednak większe
a zresztą moje dwie kobietki też mają dłonie kinkonga![]()
i standardowa misa jest dla nich w sam raz
przemyślenia z doświadczenia
u mnie parafina popularna
i nawet panowie z żonami przychodzą
moc parafiniarki priorytet , regulacja temp.
Parafiniarka zestaw Gwarancja + 2 parafiny + 2 rękawice + 2 skarpety - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
dziewczyny ktoras z was ma takazastanawiam sie nad nia czy warto kupowac
aaa i moje drugie pytanie ile brac za taki zabieg w domku20? 25 dlonie..
30 stopy![]()
ja mam taka z alle parafiniarka jak parafiniarka wszystkie te pomarańczowe obojetnie gdzie kupisz sa takie same i chyba niczym sie nie róznia . Tylko te łapki i skarpety w tych zestawach to masakra ja dokupiłam inneJak kupisz w alle to nie musisz dodatkowo płacic za przesylke jak przekroczysz 100 zl
Ja raczej u nich juz nic nie kupie a to z takiego wzgledu że mnie zrazili dwa razy ,raz jak własnie kupilam prafiniarke bo nie dali mi paragonu ale machnelam ręka ale jak na razie mam ja chyba juz rok i nic jej nie jest a dosc czesto uzywam . a drugi raz to zamówilam cos czego nie mieli ale to juz inna sprawa . Takze jak uwazasz
![]()
ma bardzo małą moc - tylko 150W
co do ceny to zależy co oferujesz w tym zabiegu
ja biorę 50zł za dłonie ale kobitka ma peeleng + masaż + masaka+serum+krem +manicure
jeśli będziesz robić również stopy - to najlepiej (min. ze względów higienicznych )
nie moczyć bezpośrednio stóp w parafinie
tylko namoczyć gazę i nią otulić stopy
potem je do woreczka foliowego
i zawinąć w skarpety ,ręcznik czy coś tam co utrzyma ciepło
z tą moca to nie do konca jest tak jak w opisie no ale co sie dziwic po tej firmieja tez jak kupowalam w opisie było 150 W a na naklejce na parafiniarce mam 200w najlepiej zeby byc 100 % pewnym dzwonic lub pisac i pytac
Dziewczyny a mam takie pytanie co do parafiniarki kupionej na allepaznokcie.
ta parafiniarka niby ma regulowaną temp. rozgrzewania ale jak dam na najsłabsze i poczekam dłuższy okres czasu aż się rozgrzeje to często poparzę sobie ręce, bo jest za ciepła. Czy też macie ten problem?
A ja parafinę zamawiam z koleżanką przez allegro od pana z Chrzanowa jedna kostka kosztuje 9zł oczywiście plus przesyłka (nie pamiętam jak dokładnie z nią jest) ale jak kupujemy razem po 20 kostek to wychodzi za nią nie wiele i tanio.
(a z doświadczenia wiem, że do tych żółtych parafiniarek wchodzą 4 kostki i jest jej tak w sam raz)
W tych parafinach jest duża gama zapachów do wyboru(my przeważnie zamawiamy pomarańczową) i jesteśmy z niej bardzo zadowolone, dobrze się ściąga a i klientki zadowolone bo jak się ją rozgrzeje to pachnie całe pomieszczenie i ręce po zabiegu![]()
Nie pozwól, aby Twoje marzenia zarosły chwastami...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)