Witam dziewczyny !Mam nadzieję, że się tu rozgościcie
![]()
Witam dziewczyny !Mam nadzieję, że się tu rozgościcie
![]()
Cześć wszystkim ja będę dopiero zaczynać przygodę z akrylami więc wasze rady i filmiki bardzo mi pomogą.Pozdrawiam.
Witam wszystkie maniaczki pazurków,zarejestrowalam się kilka dni temu,ale dopiero dzisiaj mogę się stac prawowitą forumką
.Pazurkami zaczęłam sie interesowac 6 lat temu,wtedy też zrobilam kurs przedłuzania paznokci żelowych i akrylowych,niestety z kursu oprócz certyfikatu nic nie wyniosłam
,przez miesiąc zrobilam kilku kolezankom paznokcie,niestety szybko się zniechęcilam,to był mój wielki błąd,tak jak pisałam wczesniej przerwa moja trwała 6 lat,co nie znaczy ,że zapomniałam o mojej pasji.Teraz chciałabym znów zacząc od nowa,mam nadzieje,że dzięki Wam ,zdobędę wiecej doswiadczenia
![]()
I ja serdeczie witam wszytskich, dziękuję Edycie za informacje o tym forum i mma nadzieję że będę często tu zaglądać![]()
Witamy oby wam sie podobalo
Witam))
Nazywam się Ania, mam 27 lat, mieszkam w Warszawie.
Zajmuję się przekłuwaniem ciała, czyli bodypiercingiem. Mam nadzieję, że będę mogła komuś pomóc, dzieląc się swoim doświadczeniem.
Chciałabym też dowiedziec się więcej na temat zdobienia paznokci metodą akrylową i żelową.
Link do forum znalazłam na stronie koleżanki, byłam pod wrażeniem, ponieważ swoje rewelacyjne stylizacje nauczyła się robic tylko dzięki informacjom z tej strony.
Hej Aniu odnośnie przekłuwania mam pytanko czy dziurka w pępku zarasta?![]()
Witajcie kobietki - na pewno Wam sie tutaj spodoba
do zobaczenia na watkach tematycznych![]()
witam wszystkie nowe osóbki ,to forum to skarbnica wiedzy i świetni ,pomocni ludzie, na pewno dowiecie się tu wielu potrzebnych rzeczy![]()
witajcie kochane
dołączam do was, by czerpac od was cenna wiedze i dobre rady
![]()
witaj - rozgość się i zapraszam![]()
Witam w to mroźne popołudnie. Niedawno zaczęłam swoją przygodę z pazurkami. Jako ambitna i uparta osoba stwierdziłam, że sama się wszystkiego nauczę i... jakoś idzieMam nadzieję, że znajdę tu mnóstwo porad i wskazówek
Pozdrawiam
![]()
WitamMam na imię Agata i pazurki są moją wielką pasją. Gdy skończę szkołę kosmetyczną mam zamiar zająć się tym zawodowo.
Liczę na rady i pomoc bardziej doświadczone koleżanki. Pozdrawiam
Witamy i służymy pomocą![]()
Witam, wszystkich![]()
Witamy dziewczyny napewno znajdziecie tutaj cos dla siebie![]()
"Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."
hejka![]()
Cześć, trafiłam tu całkiem przypadkowoi bardzo się z tego cieszę.
Mam na imię Renata. Uwielbiam stylizacje paznokci. Zajmuję się tym od 6 lat. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkie forumowiczki, na forum trafilam przypadkiem i pomalu sie wdrazam. Stulizacja paznokci zajmuje sie zaledwie od roku wiec mozna powiedziec, ze dopiero sie ucze.Mam nadzieje, ze znajde tu mnostwo rad na frapiace mnie czasem problemy. Pozdrawiam
Witamy nowe Panie na forum i zapraszamy do dzielenia sie swoimi pracami, jak i do dyskusji na wszelakie tematy![]()
Agnieszka
Witamy wszystkich serdecznie![]()
o kurczakiile nowych kobietek
witam
![]()
Witam serdecznie, jestem Jola. Przedłużanie paznokci rozpracowuję od jakichś dwóch miesięcy, bo do tej pory to tylko je obgryzałamWięc odmieniło mi się i zaczęła mi się podobać zabawa z paznokciami
Po przeczytaniu kilku tematów postanowiłam dołączyć do waszego grona, aby się podszkolić, bo na kurs dopiero latem... Tak więc pozdrawiam wszystkie Forumowiczki
![]()
witaj mimilego czytania forum
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)