A ja się nie zgadzamtak jak napisała Ewa konkurs nie należał do najłatwiejszych... po pierwsze organizator chciał aby prace były bez bogatych zdobień i nie można było za bardzo zaszaleć a po drugie zrobienie paznokci i wymyślenie nazwy tak żeby wszystko ze sobą współgrało wcale nie jest takie proste....wiem, bo wzięłam udział w konkursie i naprawdę sporo nad tym siedziałam.
A dla tych co nie wysłały pracy a krytykują zaraz będzie lańskobo mimo to, że może prace z pozoru szału nie robią ale trzeba było spróbować żeby zobaczyć, że wcale takie proste to wszystko nie było.

tak jak napisała Ewa konkurs nie należał do najłatwiejszych... po pierwsze organizator chciał aby prace były bez bogatych zdobień i nie można było za bardzo zaszaleć a po drugie zrobienie paznokci i wymyślenie nazwy tak żeby wszystko ze sobą współgrało wcale nie jest takie proste....wiem, bo wzięłam udział w konkursie i naprawdę sporo nad tym siedziałam.
bo mimo to, że może prace z pozoru szału nie robią ale trzeba było spróbować żeby zobaczyć, że wcale takie proste to wszystko nie było.