tez zaglosowalam
Bardzo chcialam wziac udzial, ale konkurs wydal mi sie za trudny....i do tego ta nazwa, nic nie przychodzilo mi do glowy...wiec odpuscilam Gratuluje za odwage dziewczynom ktore wziely udzial.

Ja jak narazie wzialam udzial tylko w jednym konkursie-jakie to byly mile odczucia. Dla dziewczyny,ktora nie jest dlugo na forum, nie robi super paznokci - wziecie udzialu w konkursie i pokazanie swoich ,,nieidealnych'' prac to wielkie wyzwanie. Walczylam z sama soba,czy wyslac. Nie wiecie co czuje osoba,ktora wie ze nie ma zdnych szans a mimo to probuje spelnic swoje marzenia, a moze akurat uda sie w jakiejs gazetce wystapic i cos w zyciu osiagnac. Moje cale cialo drzalo, gotowalo sie w srodku jak dowiedzialam sie ze na poprzedni konkurs moje paznokcie sie zakwalifikowaly, nie macie pojecia jaka bylam dumna!I mimo,ze paznokcie nie znalazly sie w gazetce, chwalilam sie znajomym ze wzielam udzal i ze sie dostaly na konkurs. Samo to ze mam wyzwanie stworzyc cos na konkurs i sprobowac swoich sil,sprawia mi wiele radosci Nie jest mile jak ktos pisze, ze byl niski poziom. Takze dziewczyny glowa do gory