Pokaż wyniki 1 do 25 z 363

Temat: kursy szkolenia,ceny

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rozkręcanko Avatar evenense

Domyślnie Odp: kursy szkolenia,ceny

Sorki dziewczyny ja już kilka dobrych lat pracuje w branży kosmetycznej i tyle co znam ludzi ,firm z którymi współpracuję to dla mnie osobiście to co piszecie jest abstrakcja.Patrząc na doświadczenia koleżanek po fachu.
    Wiekszosc z was chyba nie orientuje się na rynku .marchewkowy Uważasz ,że 650 zł za szkolenie to sporo przecież to są śmieszne pieniądze..
    Myślę, że dziewczyny nie są instruktorami które muszą w ten sposób zabiegac o klientele. One po prostu nie muszą tego robić bo mają klientki.. Co innego gdy ktos chce pozyskac klientele.Ale moim zdaniem nie jest to dobry start.
    Dla mnie jako potencjalnej kursantki na szkolenie z przedłużania rzęs takie miejsce jak grupon podważa autorytet danej firmy..I świadczy o małej ilości klientek ...co za tym idzie...kiepskim poziomem obrotów danej firmy... i w tym momencie można by się zastanowić jaka jest tego przyczyna. Z całym największym szacunkiem. Jeśli ktoś dobrze orientuje się w marketingu to rozumie ,że celem jego firmy powinien być wysoki poziom jakości usług z adekwantną do niego ceną ..takie rozwiązanie zaniżania cen przez tego typu portale pokazuje Obraz danej firmy teraz i rzutuje na przyszłość (gdzie grupon jak widać w wiekszej ilości spada na psy)w pełnej krasie na rynku w niestety negatywnym świetle. ..nawet gdy uważamy sie za profesjonalistę..(możemy sie uważać) rynek powie swoje. Wiemy nie od dziś jaka opinią cieszą sie portale z masowymi usługami.

to jest oczywiscie moja opinia i nikt nie musi sie z nia zgadzać.
    Ostatnio edytowane przez evenense ; 29-02-2012 o 00:25

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)