Pokaż wyniki 1 do 25 z 363

Temat: kursy szkolenia,ceny

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Szkoleniowiec Avatar AtelierStylizacji Carolla

Domyślnie Odp: kursy szkolenia,ceny

ja sie wypowiem z innej strony

po pierwsze agulusia nie mozesz pisac ze wszyscy w czestochowie to partacze w stylizacji rzes poniewaz ja rowniez robie rzeski i uwazam ze owszem moze nie sa one w czestochowie piorytetem u klientek bo poprawiam tez masakre tak jak piszesz 5:10, czasem klienki przychodza z połowa swoich naturalnych bo razem z przedłuzonymi im odpadaja, albo przedłuzenie i zageszczenie to 20 rzes na jednym oku- noł koments:d ale sa i ladnie naklejone, starannie, robione przez dziewczyny ktore sie staraja i dbaja o klientow.

malo tego jesli klientki przychodza do ciebie i zmieniaja swoja stylistke rzes tzn ze sa niezadowolone i zmianiaja, jak maja dobrze robione to trsymaja sie dzieczyny u ktorej robia a co za tym idzie ty nie masz z nimi stycznosci prawda

tak samo jest z paznokciami- jeni sie staraja i maja klientów, drudzy nie i klientów traca i wtedy poprawiamy te zmasakrowane dłonie

co do grupera- uwazam ze jest to dobra reklama miejsca nowego salonu, ewentualnie jak sie ludzie ucza to wówczas maja mozliwosc dostepu do masy klientek.

ale nie oszukujmy sie ja mam mnostwo kolezanek ktore wystawialy sie na tych portalach i...

1. zarobek znikomy a nawet zerowy, badz usługi swiadczone po kosztach- z doswiadczenia klientek wiem ze majac porownanie zabiegow z normalnej cenie a z zakupow grupowych były to calkiem inne zabiegi niestety

2. ciecie kosztów przez osoby wysawiajace sie powoduje ze jednak klienci nie sa zadowoleni i nie wracaja

3. jesli usługa jest dobrze wykonana niestety dla nas to nie swiadczy ze zdobedziemy grono stałych klientek poniewaz z reguły osoby korzystajace z grupona beda szukac podobnych ofert u naszej konkurencji- a dlaczego poniewaz osoby ktore korzystaja z danych usłu po stałych cenach nie korzystaja z grupona , a osoby korzystajace z zakupow grupowych sa przyciagane do takich zakupów nizszą cena wiec takiej nizszej ceny szukaja gdzie indziej

ja rozumiem dziewczyny ktore grupona bronia i kupuja- jest okazja ok ale nie oszukujmy sie ze przykładowo za 49 zł zrobi sie rzesy przedłuzenie na dobrych produktach, w dobrym czasie zarabiajac z tego maksymalnie 50%.

mało tego paznokcie jak widze za 29 zl- szok pytam jakich produktow uzywaja dane stylistki?

szkolenia za 150 zł ile jest w grupie, ile godzin, na jakich materiałach- dziewczyny ktore płaca za szkolenia wiedza ile wiedza kosztuje, ja szkole ale tez sie szkoliłam i wiem jaka ciezka pracą jest pozyskanie pieniedzy na szkolenie podnoszace kwalifikacje, jak również duzo kosztuje zeby osoby inne wyszkolic-

moje zdanie jest takie... kazdy ma swoje racje, sa plusy i minusy, nie wolno wszystkich wrzucac do jednego wora bo sa i tacvy ktorzy robia na gruperze rewelacyjnie i sa tacy ktorzy w markowych salonach robia padake!

co do pytania o szkolenia w gruperze- ja bym osobiscie sie nie zdecydowała ale jak ktos chce to prosze bardzo- uwazam ze doceni roznice jak pojdzie na standardowe szkolenie i bedzie w stanie sam wyciagnac wnioski co jest lepsze

ja wychodze z załozenia ze nie jestem na tyle bogata zeby kupowac tanie rzeczy- bo z doswiadczenia wiem ze jak sie na czyms oszczedza co ma dawac nam inne korzysci to musimy wyłożyć podwójna stawke:
    Ostatnio edytowane przez samaron ; 29-02-2012 o 11:10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)