poradzisz sobie poradzisz
10 lat doświadczenia to kopalnia wiedzy
także zapraszam na watki tematyczne
Twoja wiedza i doświadczenie na pewno
przyda się nie jednej z nas![]()
poradzisz sobie poradzisz
10 lat doświadczenia to kopalnia wiedzy
także zapraszam na watki tematyczne
Twoja wiedza i doświadczenie na pewno
przyda się nie jednej z nas![]()
O kurcze 10lat i zero szaleństwa po forach?To czekamy na jakieś wskazówki, zdjęcia prac i oczywiście gorąco witamy ^^
oj tak... 10 lat to kupa czasu.. piszcie posty (tylko nie spamujcie)
Witam wszystkich![]()
Witam wszystkich serdecznie :-)
Na imie mi Alicja, od pewnego czasu interesuje sie stylizacja paznokci. Z pewnoscia bede tu czesto zagladac i szukac rady u bardziej doswiadczonych stylistek :-)
pozdrawiam
Witaj Alicja
to wpadłaś jak śliwka w kompot
to forum uzależnia![]()
witam.
Nazywam sie Kasia..pazurkami oraz kosmetyka interesuje sie juz dosyć długo . postanowiłam w tym kierunku skończyc szkołe i właśnie w 2011 roku w sierpniu stałam sie posiadaczem dyplonu potwierdzajacego kwalifikacje technika kosmetycznego
ukonczyłam również kursy stylizacji paznokci oraz zdobienia artystycznego jak i ogolnej kosmetyki. w tym roku zamierzam otworzyć salon kosmetyczny .
![]()
Kandzik witajjuz sie nie moge sie doczekać Twoich prac
![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Kandzik witaj na forum
i powodzenia w realizacji planów zawodowych![]()
po ponad roku nieobecności chciałabym Was ponownie przywitac![]()
witam wszystkie nowe i te dawno nie widziane dziewczyny![]()
ja również witam wszystkie kobitkiteż jestem tu nowa
mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłuuuuuuuuuuuuuuugo
![]()
Witamna pewno! nie ma innego wyjscia
![]()
Witam,
Nazywam się Rafał i pracuję w hurtowni kosmetycznej![]()
Witam WszystkichForum te zawładnęło moim sercem heh
Jest rewelacyjne ale muszę troszkę posiedzieć i obcykać je dokładnie
Bo nie mogę się jeszcze za bardzo odnaleźć
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
![]()
Cześć Rafał, kolejny mężczyzna na forum
Ewe, witaj![]()
ile nowych osób!
![]()
witam wszystkich i zapraszam na watki tematyczne![]()
Od poczatku troszeczke poslodze...z nieba mi spadacie ludzie-doslownie.Jestem dumna z siebie i swojej wyytrwalosci w poszukiwaniu odpowiedniej strony heh.Dziekuje tym wszystkim,ktorzy wpadli na pomysl tego forum,bo robicie to fajnie.znalazlam tu wybawienie ze swego partactwa pazurowego.Skonczylam szkole kosmetyczna w anglii,nauczylam sie tam wielu dobrych rzeczy,ale oni tam o stylizacji paznokci pojecia nie maja- jak widze.Przezyje utopione pieniadze,ale tego,co one mnie tam nauczyly nie zniose!Efekt tego taki,ze po trzech latach zdalam sobie sprawe,ze chyba juz po mnie bedzie w tym fachu,bo ja sie chyba do tego nie nadaje..wszyscy pytaja o paznokcie,a ja tracilam czas,bo nawet mi produktow nie opisaly jak trzeba.Ciezko jest wiedziec-nic nie wiedzac.Tutaj znajduje wszystkie fachowe informacje i osoby naprawde chcace pomoc.Dziekuje wam za to goraco i codziennie tutaj jestem z wami..uskrzydlona!
Dotka-psotka - witaj kochanaTo i tak dobrze, że po tych trzech latach zdałaś sobie sprawe, że tak dalej nie da rady
Ja też zanim znalazłam to forum, to robiłam frencza białym tipsem
(wstyd sie przyznać, ale taka prawda) Znajdziesz tu wiele przydatnych informacji, wystarczy poszukać i pytać w odpowiednich tematach
Zapraszamy
![]()
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam Was Dziewczynki!
Jestem tu nowa ale przyznam się że od 3 tygodni ładnie studiuję to forum. Bardzo mi się podoba, ponieważ jest tu mnóstwo dobrych rad i opinii :-)
Stylizacją paznokci zainteresowałam się już dosyć dawno ale dopiero od 2 miesięcy zaczęłam na sobie testować metodę żelową a w planach mam również akrylową. Musze przyznać że jest to świetna zabawa :-) Co prawda mniej czasu poświęcam ukochanemu, ale póki co wyrozumiały
Tak czy inaczej - Cześć Wszystkim![]()
Cześć =)
Mam na imię Anka, uwielbiam piękne paznokcie ;D...nie mam salonu ani nie robię paznokci ale lubię zaglądnąć na Wasze pracewięc mam nadzieję że nie będzie Wam przeszkadzało moje towarzystwo od czasu do czasu
Pozdrawiam Was seeerdecznie!![]()
coraz nas wiecejwitajcie kobietki i zapraszamy do udzielania sie na forum oraz chwalenia sie pazurkami
![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Witamy i zapraszamy wszystkichD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)