I przyszła kolej na mnie![]()
Dziewczynki mimo tak wielu przeszkód pokaz się odbył w dniu pokazu czekało na mnie jeszcze wiele nie za miłych niespodzianek o których nie miałam zielonego pojecia ale pokonałam wszystkie trudności i jak najbardziej udało się
Wszystkim bardzo bardzo bardzo serdecznie dziękuje za przybycie Cieszę się że mogłam poznać wiele nowych osóbek i spotkać się z tymi które już znam. Dziękuje Wam za przewspaniała atmosferę która towarzyszyła nam do samego końca mam jednakże nadzieję że dzięki temu właśnie pokazowi zobaczyłyście że praca na szych produktach to sama przyjemność a i szybkie i proste wzory pozwolą Wam zdobić nawet te najskromniejsze klientki bo tak w zasadzie o to chodziło żeby było szybko do salonu a z akcentem zarówno wiosennym ślubnym jak i zwierzęcym.
Dziewczynki wszystkie jesteście przewspaniałe więc nie będę dziękowała każdej z osobna dziękuje Wam wszystkim razem i mam nadzieję że wkrótce się spotkamy![]()
![]()
![]()
![]()
Madzia kolej na Ciebie - wiem wiem wiem że to był jakiś tam stresik ale zobacz dziewczyny są cudowne i stresik sam minąłDziękuje Ci Kochana za wszystko za przyjazd, za pomoc, za wsparcie i dobre słowo ( a wiesz jak było potrzebne) i oczywiście za perełke
Mam nadzieję że kolejnym razem też zaszczycisz nas swoją obecnością. Kochana jeszcze raz wielki
dla Ciebie
Komu ja mam jeszcze podziękować no jak to komu oczywiście mojemu operatorowi - za wsyztsko dziękuje nie tyko za kamere ale za cały wkład włożony w przygotowanie tego i każdego innego pokazu jak i warsztatów![]()
Dziewczynki rozpisałam sie ale myśle że wszystko zostalo powiedziane
Jeszcze raz wszystkim DZiĘKUJE i wielkie![]()
![]()
![]()
![]()
dla Was
Mam nadzieję że spotykamy się wkrótce na kolejnych pokazach

Dziękuje Ci Kochana za wszystko za przyjazd, za pomoc, za wsparcie i dobre słowo ( a wiesz jak było potrzebne) i oczywiście za perełke 
Odpowiedź z Cytatem