Camilla dzięki za odpowiedź, w takim razie ten opis jest zły, na zdjęciu widać, że nie jest kryjący, ale wolałam się upewnić
Camilla dzięki za odpowiedź, w takim razie ten opis jest zły, na zdjęciu widać, że nie jest kryjący, ale wolałam się upewnić
[quote=ilonkjapazurek;329203]hahahaDaj znac jak schodzi, anyway do kolezanki co do hybryd - kolory mozna stosowac jako kolorowy zel co jest nieoplacalne baza i gloss pozostawie bezkomentarza
---------- Dodano o godzinie 22:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:31 ----------
o kurcze,ten Twoj brak komentarza zmartwil mnie,cenowo mi odpowiadaja i wlasciwie chcem je jak juz pisalam do wlasnego uzytku bo lakiery nie sa za trwale a ja jestem wielbicielka frencha (i delikatne utwardzenie paznokci) i myslalam ze bedzie to dobry wybor,no nic...![]()
tez tak myslalam ale przecenilam akurat ten pordukt.
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
dziewczyny a nie próbowałyście tych lakierożeli z modeny dać na inną bazę?
Ja pisalam do modeny jak zamawialam i odpisali ze wszystkie ich zele kooroe sa dobrze kryjące. Tego kolorku daje 2 warstwy i przy lini usmiechu troszke brokatu w tym samym kolorze i fajnie wychodzi. Koncowka lekko transparentna ale nie mocno, lekkoKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez plushak ; 13-03-2012 o 17:35
Evelina.J no na zdjęciu to na przeźroczysty wygląda, tylko przy tym kolorze jest takie małe "krycie" , reszta wygląda na kryjące, kolorek bardzo ładny, dlatego mnie zainteresował
a mi się podoba kolorówka z modeny, bo jest po 1 nie droga a po 2 mam kolorek od nich coral i jestttt mega![]()
kolor cranberry tez jest cos a`la witrażowy. choć mimo to piękny.
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
dobrze wiedzieć, że jednak z tym kryciem jedna warstwą nie jest tak do końca, bo jak na razie to trzy kolory są lekko transparentne z tego co piszecie, trudno to ocenić jak kolor jest pokazany na mlecznym wzorniku, bo na clear to widać bez problemu, a cranberry faktycznie piękny kolorek
Myślę, że nie masz co się bać większosc z tych kolorów super kryje juz po pierwszej warstwie![]()
na pewno coś sobie wybiorę, bo kolory maja naprawdę ładne, dzięki dziewczyny za info
Ja szukam wlasnie takiego jak ten Viridian ale kryjącego na zyczenie klientki...
Ja robilam go na krutkich i przy usmiechu polozylam brokat i tylko kaealeczek zostal transparentny wiec nie bylo zbytnio widac ale wczoraja jak przeczytałam Twoje pytanko Malinowa to zrobilam tak samo na tipsie na szybko i końcówkę długą i tu juz widac transparenty żeli jest.
Potem zrobie foteczke tego tipsika i wrzuce. Postaram sie uchwycic transparentność
chętnie zobaczę tą fotkę, a co do koloru to ja właśnie lubię jak jest pokazany na wzorniku clear bo wtedy można ocenić krycie, a na mlecznym jak jest pokazane to można się czasem zawieść
piekny maja emarald green, zakochalam sie w nim, no i kryjacy jest tak jak powinien.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
ja tez mam sunset orange akurat na lapkach, niby pomarancz a jednak taki delikatny![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
przydałyby się kolorki z połyskującymi drobinkami,ale widzę, że dochodzą stopniowo nowe kolory, to możliwe że się doczekam takich
jezuu jakby takie byly to bym brala jak leci.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Kobietki czy modena ma dobre jakosciowo waciki czy lepsze ma dobrarada , gdzie kupic macie porównanie z tych dwóch firm![]()
![]()
na dniach powinnam dostac paczke z doberka to Ci dam znać
edit.
jednak nie powiem bo gapa ze mnie i zapomniałam, że zamowilam na probę waciki wiskozowe wiec nie wiem jak te zwykłe
wybacz![]()
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 29-03-2012 o 12:20
mialyscie moze hybrid remover,chodzi mi o sklad i dzialanie,czy nie lepiej zamowic aceton![]()
uzywacie kolorowych akryli z modenywpadl mi jeden kolorek w oko i jestem ciekawa opinii na ich temat .
Ja mam z Modeny i DR i żaden mi nie podpasował do kwiatków bynajmniej.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)