jak najbardziejteż tak robię
![]()
jak najbardziejteż tak robię
![]()
Piękne są te nowe kolory hybryd właśnie na takie czekałami do tego jeszcze promocja nic tylko zamawiać
czy dobrze rozumiem że w promocji hybryd jest 5 kolorów lakierów do wyboru 1 w gratisie ? a te 2 wybiera się jakie chce ?
losek78 zamawiasz dwa dowolne kolorowe lakiery hybrydowe, a trzeci darmowy wybierasz z linii BRILLANTE![]()
Szkoda , że nie można tych trzech kolorów zamówić w promocji
Przy zamówieniu 3 kolorów ( dowolnych - ale u mnie) wychodzi ok 15 zł taniej za komplet. Zapraszam!
Kolorki wyglądają prześlicznie, ale mam dwa pytania:
1) czy są kryjące?
2) czy są matowe?
---------- Dodano o godzinie 08:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:04 ----------
I jeszcze jedno:
3) Czy lawendowa mgiełka nie jest podobna do płatków bzu?
"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"
podłączam się do pytanka![]()
www.pajacyk.pl
Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko
Czy na tipsy można położyć hybrydy MM?
Tak, o ile pisząc "na tipsa" masz na myśli zbudowanego żelem pazurka na podłożu z tipsa. Żel trzeba zmatowić i nakładać hybrydy jak na naturalnego pazurka.
mam na myśli przyklejnego tipsa z MM, położyć Base 2in1, i na to kolor hybrydowy z MM. Tipsy na długość oczywiście nie za długie
Nie sadze, bo przy pierwszej lepszej okazji tips Ci sie zlamie i poleci cala reszta wiec lepiej zbudowac i wtedy hybryde![]()
Agnieszka
Niestety produkty do Manicure Hybrydowego są przeznaczone do naturalnych paznokci i stosuje się ich na tipsy, tym bardziej że lakierami hybrydowymi nie budujemy paznokcia.
Na tipsy polecam nakładać żel lub akryl.
Natomiast jeżeli Klientka chce mieć kolor, bardzo dobrym rozwiązaniem będzie żel kolorowy.
Pozdrawiam![]()
witajcie
ja kupilam zestaw startowy z MM i 3 kolorki
kladlam juz siostrze, mamie i sobie i wszystkie trzymaja sie jak na razie ok
mam w zwiazku z tym 1 pytanie
czy do podkladu z MM moge uzyc lakieru hybrydowego z innej firmy? shellack, indygo,czy jakiekolwiek inne
czy ktoras z was juz probowala?
Tu poczytaj -> http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...hellac-38.html
znajdziesz odpowiedź...
bo to jest TYLKO I WYŁĄCZNIE temat MM i o MM![]()
Mam pytanie odnośnie tego nabłyszczacza Żel nawierzchniowy TOP CRISTALLO (9 ml) - MisteroMilano
Na stronie jest napisane, że utwardza się go 90 sekund ja utwardzam 3 minuty i żel jest tak jakby nieutwardzony (żarówki w lampie był specjalnie wymieniane z tego powodu) i po nawet delikatnym dotknięciu gdzieś paznokciem robi się matowyKlientki narzekają też, że szybko traci blask i muszą sobie odświeżać paznokcie lakierem bezbarwnym żeby znowu błyszczały....
Czy osoby używające tego żelu mogą się wypowiedzieć czy u nich wszystko gra ?
Czy tylko ja mam taki problem ?![]()
aga ja mam ten zelik ,ale nie mam z nim problemow . Utwardzam go 90 sk. i nic sie nie dzieje .Klietki sa zadowolone .Moze na jakas feralna buteleczke trafilas?
ja uzywam ten zelik i nie moge nic zlego o nim napisac, utwardza sie szybko i ladnie blyszczy, nawet jak uzywalam blicza , i nie mialam rekawic to polysku nie stracil
Czesc mam problem z hybrydamy a mianowice podczas przebywania na sloncu kolor blaknie. Czemu tak sie dzieje?
Karooosia napisz dokladnie jak kładłas po kolei materiał bo z takiego opisu nic nie można wywnioskować. Jakich hybryd i topu/bazy użyłaś?
No to tak przygotowuje plytke matowie preparat STANDART pimer STANDART i nakladam baze 2w1 potem pierwsza warstwe koloru do lampy i druga warstwe i do lampy i nablyszczam ta baza 2w1. Ogolnie wszystko robie jak jest to zalecane. Koloru uzylam Antyczny roz gdy bylo mozniejsze slonce, natomiast gdy bylo mniejsze slonce uzylam plati bzu i tez deikatnie wyblakl.
a ja mam problem przy nakładaniu hybryd, jaka metodę wybrac żeby nie było cieni i przebarwień, nakładam nawet 3 warstwy a i tak widać niejednolity kolor.
wymieszaj sobie hybrydę przed użyciem...i nakładaj bardzo cienkimi warstwami, tak żeby na pędzelku była minimalna ilość lakieru... U mnie się to sprawdza![]()
tak jak napisała redsunset wymieszaj sobie przed użyciem lakier np w rękach obracając buteleczkę, cienkie warstwy, no i staraj się tak pokrywać pazurka, żeby w miarę możliwości równo pokryć całą płytkę, wiem że to trudne, szczególnie w tych bardzo jasnych kolorach ale da się.
A ja juz sie nie mogę doczekać godzin wieczornych, bo dzisiaj w końcu robie komus hybrydyyycieszę się strasznie, bo niestety ale m. hybrydowy nie ma u mnie wzięcia i lakiery stoją nieużywane
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)