sama chcialam zamowic,do robienia kwiatkow i tez jestem ciekawa
sama chcialam zamowic,do robienia kwiatkow i tez jestem ciekawa
kobietki a macie moze kolorowy late macchiato i deep orange , prosze zróbcie próbke na tipsie ewentualnie fotke w pojemniczku;0
Zaraz wrzucę zdjecie deep orange, mam też ten nowy cyan to wam pokażę<3
Mam pytanie do dziewczyn używających gęstej jednofazówki. Pierwszy raz wziełam sobie gęsta wersję, nigdy wczesniej takiej nie używałam z żadnej firmy. To jest normalne że ten żel nie jest do końca taki hmm czysty? Biały french przy normalnej jednofazówce był śnieżnobiały a przy tym jest taki przygaszony :/ pracuje się nim super ale ten kolor....
zen, chyba tez to zauwazylam, ale mi to nie przeszkadza nie robi wielkiej różnicy w odcieniu bieli. ostatnio coś tam tworze tym ultravioletem z ciekawosci i on troszeczke jakby zmienia odcien, albo tak sobie wkrecam
ja nie mam porównania bo na gesciochach od poczatku na modenie jade.
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
deep orange to ten drugi pomarańcz na lewo od żółtego.
na drugim foto ultramarine(cieniutka warstwa), emerald green i obok cyan
sorki za tło zdjęcia ale robione minutę temu na szybko na schodach na dworze ale na słoneczku wiec kolory raczej takie jak w rzeczywistosci![]()
piekne kolorki emerald green posiadam i swietnie sie go nosi![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Zen. ależszz kolorki boskiekochana opisuj tu po kolei no cuda po prostu
To wszystkie z modeny
![]()
hehehe już opisuje. są tu 3 firmy : modena, neonail i allepaznokcie. neonail wychodzi najsłabiej w porownaniu, rzadkie i średnio kryją niektore kolory.
zaczne od białego i w lewo ->
biały: 708 neonail
zółty z modeny,
sunset orange modena
deep orange j.w
852 neonail
800 neonail
801 neonail
soft pink modena - tu wygląda jak biały niestety
baby pink modena
allepaznokcie pastelowy ciemnoróżowy (chyba tylko z nazwy)
coral modena
831 neonail (dobre krycie akurat)
832 j.w- zdjecie nie oddaje koloru to jest taka lila, pastel, bardzo ładny
21431 neonail (kryje słabiutko)
ultraviolet modena -kolor przeklamany tutaj
744 neonail, też słabo kryje
ultramarine modena
emerald green modena
cyan modena
702 neonail, czarny dobrze kryje![]()
Ostatnio edytowane przez Zen. ; 04-04-2012 o 14:38
tez wzielam ten żółty z modeny, ale jeszcze nie robiłam nim nic, chyba bedzie nastepny w kolejcebo widze ze swietnie sie prezentuje
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ten żółty jest bardzo ładnytaki cieplutki
narazie zadna kitka (edit: kitka?! miało być klientka ale zostawiam tak bo się usmiałam jak to zobaczyłam
) mi sie na niego nie zdecydowała a szkoda
![]()
Dzięki Zen.jeszcze jak ktos by pokazał late macchiato bo u mnie jakos troche dziwnie kolor na monitorze widać ciekawa jestem jak w rzeczywistosci wyglada
Rudzielec wrzucaj swój wzornik bo ty tez masz troche tego![]()
![]()
w gruncie rzeczy nie jest tego dużoniestety nie mam wzorniczka, ale moge zrobic fotke w sloiczkach
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
pewnie dawajzawsze to tez pomoze w wyborze kolorów
![]()
w podpisie zdjecia sa nazwy kolorków w razie co.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
MI tak samo nie podpasowal do kwiatkow, malo plastyczny..., za to kocham ez flow ale to juz oddzielny temat
---------- Dodano o godzinie 18:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:26 ----------
Lemon yellow coral i fuksja sa z modenykoral mam inny ciut z modeny, a fuksja.. hmm jest w modenie ?!
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
tak, wszystkie, ktore mam są z modeny, moze kolor byc na zdjeciu przekłamany nieco.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Zen moja gęsta jednofazówka też jest taka przygaszam i frencha a mam biały z SPN Angel więc na prawdę śnieżynka a po przejechaniu tym zelem już nie jest tak ładnie. Zdziwiłam się bo jak bylko zamówiłam i otworzyłam opakowanie to od razu mi się rzucił w oczy ten żółtawy odcień. Myślałam że coś ze mną jest nie tak ale widzę ze ty też tak masz. Szczerze to skoncze tylko to opakowanie i wracam z powrotem do zwykłego budulca![]()
ten zel jest taki wręcz zielonkawy napisałabym.... robilam nim narazie jedne paznokcie, jutro wyprobuje na sobie jak to wygląda z innymi zelami moze nie będzie tak źle. To opakowanie pewnie na dlugo mi starczy przy ilosci paznokci ktore robię. kurcze no
rudzielec widze ze owiane sławą sreberka masz na niektorych ;d no i jakos strasznie Ci kipią te kolory, moje tak nie robią nawet jak stoją w cieple o.O
Faktycznie jest sreberko, oni mieli ale w tych starych sloiczkach rozowych i czarnych bodajze, ktore byly produkowane dawno dawno temu ze starej serii, po za tym ja nie widze neon green aby byl u nich dostepny co tym bardziej podwaza to ze to jedne z pierwszych ich zeli kolorowych ktore jeszcze mialy inne opakow. a wtych bialych sloiczkach ja nie widzialam i nie spotkalam sie nawet w jednym.
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
mi kipią ale te w białych słoiczkachz tym, że sporadycznie. no ten fluo green to jeden z pierwszych jakie u nich kupiłam, jakoś w zeszłym roku na początku go brałam jakoś. już go nie ma faktycznie. jeszcze z tym sreberkiem mam purple i aqua blue. no i widze, że ich też nie ma już. a fajne są.
co do cleara to bym napisala ze daje przygaszony odcien, ale zeby żółtawy czy zielonkawy to sie nie spotkałam, teraz wzielam sobie 50tkę i nie widze nic żółtawego![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec ; 05-04-2012 o 10:59
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
rudzielec a to jest gęsty czy normalny? no zrobie fotke i wam pokaże oba bo normalna wersja jest czysciutka
po lewej gęsty po prawej normalny, nie wiem jestem moze przewrażliwiona ale no róznią się![]()
o jeeny faktycznie, ja mam tylko same gęściochy. ale różnice masz naprawde widoczną pomiędzy nimi![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
no właśnie to też jest 50tkaczyli ze mną wszystko ok i faktycznie cos nie halo ?
![]()
nie no z toba caly czas było wszystko okale roznica jest widoczna z daleka
felerny jakiś Ci sie trafił słoiczek, a wczesniej tez tak miałaś? aaa to chyba twoj pierwszy gescioch o ile sie nie myle. kurde ale jajca, no
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)