Puk puk!
Mogę się przyłączyć? Podglądam Was od dawna i przyszedł już chyba najwyższy czas, żeby się ujawnić. Przynajmniej przyzwoitość mi to nakazuje
Tak, tu fajnie i ciekawie.... ach...
Ania
Puk puk!
Mogę się przyłączyć? Podglądam Was od dawna i przyszedł już chyba najwyższy czas, żeby się ujawnić. Przynajmniej przyzwoitość mi to nakazuje
Tak, tu fajnie i ciekawie.... ach...
Ania
oczywiscie! zapraszamy)
Witam wszystkie Dziewczyny,pozdrawiam z Sosnowca. Mam nadzięję,że będę tu fajnie spędzać czas![]()
Witajcie
no to teraz wpadłyście w sidła tego forum
ostrzegam, wciąga na całego!
do zobaczenia na wątkach tematycznych
Witam i ja...![]()
Hi hi hello wszystkim![]()
Hej wszystkim !![]()
I'm Sexy and I know It
Witam
Mam nadzieję, ze tym razem uda mi się pisać posty![]()
jonaska trzymamy kciukii WITAMY
![]()
niestety nadal w wielu tematach nie mogę odpisać ani napisać nowego postu? dlaczego tak się dzieje?(((((
to moje kolejne podejście do tego forum.![]()
www.beauty-me.pl - Astonishing Warszawa
witajcie kochane, mam na imie Jola, w roku 2009 zaczela sie moja pasja, trwala tylko rok, urodzilam dzidziusia i od tego roku, od lutego dzialam na nowo, to juz choroba heh
www.studionefretete.blog.onet.pl
wiosenny wysyp nowych użytkownikówSUPER !
WITAMY![]()
jonaska dzieje sie tak dlatego, ze aby pisac w niektorych działach musisz mieć jakąś minimalna ilość postów, także próbuj w innych tematach.
no i witam nasze Nowinki![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witamy dziewczyny![]()
Nazywam się Łukasz i jestem nowy na forum
Pozdrawiam :-)
cześć wszystkim świeżynkom. Łukasz ty robisz pazurki, twoja żona czy tak po prostu lubisz![]()
![]()
To i ja dołączam do gronaWitajcie
![]()
witamy wszystkie nowe osoby ,chlopcow i dziewczyny![]()
Ja też chcę się przywitać. Mam na imię Ewa. Od jakiegoś czasu zaglądam tu i poczytuję. Dużo już się z tego forum dowiedziałam. Moją pasją są pazurki. Jeden kurs ma już za sobą ale to było dawno i pewnie sporo się zmieniło w tym temacie. Mażę o swoim małym biznesie paznokciowym. Mam nadzieję
spełnić swoje marzenie. Może już niedługo wybiorę się na kolejny kurs i moja przygoda z paznokciami zacznie się od nowa i potrwa trochę dłużej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
witaj evciajesli czujesz powolanie do pazurkow to bardzo fajnie, ze do tego chcesz powrócic
![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Również witam wszystkich "nowych"![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)