Strona 32 z 55 PierwszyPierwszy ... 2228293031323334353642 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 776 do 800 z 1370

Temat: Opinie o produktach Modena Nails

Rozkręcanko Avatar laurencja

Domyślnie Odp: Modena Nails

hej kobitki ja mam takie pytanko...caly czas pracuje na zelach firmy SPN jestem z nich bardzo zadowolona tylko jest jeden minus CENA chcialabym przetestowac sobie zele ktore tak zachwalacie ale mimo przeczytanych wszystkich stron nie wiem ktory wybrac bo juz sie pogubilam chodzi mi o gesty ale zeby nie przytlaczal bieli frencha...i czy ktoras z was pracowala moze na SPNie i przeszla teraz na Modene? chcialabym poznac opinie

No to..wpadłam Avatar kalaa

polecam ten jednofazowy przezroczysty, wiec jeśli masz ochotę, to zamów również próbkę tego, bo może też będzie Ci się nim dobrze pracować, czyli gęstym zrobisz szkielet, a resztę samym przezroczystym
    ten mleczno-różowy cały jest taki, a jeśli chodzi o te pojemniczki, to może inne dziewczyny się wypowiedzą, bo ja nie przelewam w mniejsze
    quick finish to żel nabłyszczający nadający się na ostatnią warstwę, jeśli chcesz żeby paznokcie były trwale nabłyszczone, to proponuję dokupić

dzięki za szybka odpowiedz...najbardziej chodzi mi wlasnie o zel budujący przezroczysty nauczyłam sie do gęstych konsystencji i chciałabym też taka zakupic ale cos bylo wspominane ze jeden z tych zeli Modeny ma lekko żółtawy odcien i przytlacza biel frencha wiec wolalam sie upenic o ktory to mowa zeby przez pomylke go nie zakupic

Totalna maniaczka Avatar RedSunset
    woj. śląskie, okolice Myszkowa gg11632818

a ja powiem to tak - to co dobre dla jednego, nie koniecznie dla drugiego moim zdaniem, jeśli chcesz wiedzieć z czym masz do czynienia najlepiej zakup sobie pojemniczki po 5 ml tych żeli które cie interesują...Ceny w Modenie nie są wysokie więc możesz spokojnie popróbować...a jeżeli któryś będzie zmieniał kolor frencha to wykorzystasz go np do tworzenia szkieletu, a będziesz miała pewność co do produktów.
    Ja dziś otrzymałam z modeny żelik w kolorze Emerald Green, kolor jest bomba

No to..wpadłam Avatar kalaa

Laurencja moja odp była do Natalii, wtedy jeszcze nie widziałam Twojego pytania ale jeśli chodzi o Twoje pytanie to mi się dobrze robi tym jednofazowym przezroczystym, konsystencją mogę go porównać do natural blush, tyle że natural jest transparentno-różowy jeśli wolisz jeszcze bardziej gęste, to lepiej wybierz ten budujący gęsty (sama jeszcze go nie miałam, ale przypuszczam, że skoro jest napisane, że jest gęsty, to taki właśnie będzie)

Natala przepraszam Cię, ale się chyba pomyliłam co do jednofazowego przezroczystego gęstego - niech się dziewczyny wypowiedzą, co go miały jeśli chodzi o tą jego gęstość, bo ja myślałam o budującym gęstym, a ten jednofazowy przezroczysty gęsty nie wiem, czy nadaje się na szkielet, przepraszam za zamieszanie

aha a ja juz sobie Twoja wypowiedz podpasowalam pod swoje pytanie ha ha no wlasnie tylko nie wiem ktory to zel jest ten bardziej zółtawy bo tego nie chce

Wczytuje się

Właśnie rozmyślam zakup od razu tych po 30ml bo bardzo tanio wychodzą w porównaniu z 15ml. I tak moje umiejętności nie są jeszcze wystarczająco dobre, aby umieć ocenić jakość żeli, na każdym mi się trochę ciężko pracuję, bo nie mam dużej wprawy. W gęstym mi troszkę przeszkadzało to, że się ciągnie i miejscami wychodzi gruby, a miejscami jakieś dziurki mi się robiły, ale podejrzewam, że zwykły by się rozlewał.. No nie wiem sama Tu już pozostaje moja decyzja, i tak bardzo dziękuję za pomoc
    Rozmyślam czy jest sens nad tymi pudełeczkami po 5ml pojemność, bo aktualnie mam biały z Modeny 5ml i muszę owijać całe pudełeczko folią bąbelkową przed schowaniem, bo jak się przewróci to się wylewa ze środka Miała któraś już tak?
    Jeszcze nurtuje mnie Blue Lagoon i Black z kolorowych, albo jakaś Magenta na początek.. Kompletnie nie wiem, które się klientkom najbardziej podobają, ta Magenta trochę na wzorniku ciemno wygląda...

Nałogowiec Avatar karchola

5ml przy cieple zawsze kipią zwłaszcza jak przychodzi lato. Ja mam i kolorowe i biały w 5ml i wszystkie czasem sobie "popuszczą". Polecam zakup mniejszych bo mimo wszystko można przelać trochę żelu by nie zabrudzić całego dużego np. brokatem. Czasami można też poeksperymentować z odcieniami żeli np. spróbować uzyskać bardziej pastelowe kolory poprzez mieszanie z białym i takiego żelu już nie wlejesz z powrotem ani do koloru ani do białego, a czasem zrobi się tyle, że szkoda wyrzucić więc można odłożyć do pojemniczka

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

Dziewczyny juz wiele razy było pisane o tych zelach kipiących i najlepiej jest przelac je do pojemniczków metalowych ktore maja taki termosik w srodku nic nie bedzie wam wtedy kipiało

tak wygladaja

Nałogowiec Avatar souki2020

a ja tam 3mam w lodowce;p hahah i nic mi nie kipi hahahahaha
    Konstruktywna krytyka mile widziana ;p

http://nailsbysouki2020.zor.pl/

Molestantka klawiatury Avatar rudzielec

w takich ela mam kamuflaze i biale juz od 15ml i bialy jak szalony mi kipi z niego ostatnio.
    SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

no co ty Rudzielec ja tez mam kamuflaz z modeny nic nie kipi a bialy mam z nsi ale tez taki metalowy pojemniczek tez ten nie kipi kolorowe od razu przelewam do tych metalowych i jest git chociaz na razie kolorowych z modeny nie przelewam ,bo jak na razie nie kipia ,a i czasu jakos nie mam zeby przelac,a i zapominam

Nałogowiec Avatar karchola

a są gdzieś dostępne 5ml z tym termosikiem? Jakoś tylko 15ml widziałam.

Wczytuje się

Elizabeth76, właśnie tez zauważyłam to, że metalowe są lepsze.. Mam jedną 15tkę i opakowanie jest super Tylko że nie wiem skąd wziąć puste metalowe po 5ml, na Allegro nie ma chyba.
    A żel biały trzymałam schowany w szafce i kipiało mi z niego w zimie Muszę przetestować motyw z lodówką Mam nadzieję, że nie spadnie nikomu przez przypadek na jakąś szyneczkę

...Ale ze mnie gapa, miałam końcóweczkę żelu 5ml w takim metalowym i chyba wyrzuciłam. No comment..

sory za offtop, ale za kazdym razem jak widze twoj nick to mi sie myli z nasza natalia 268 podobne strasznie

mi wczesniej nic nie kipiało, dopiero ostatnio biały jakby zwariował i cover z resztą też. teraz mam cover 30 zobacze jak bedzie sie zachowywał, bo dopiero go otworzyłam.
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

Wczytuje się

Oo, nie wiedziałam, że kogoś sklonowałam. Także przepraszam, hehe Aż mi głupio.. Zakładałam konto ostatnio jeszcze na innej stronie, ktoś tam już miał 147 to dałam 258. No cóż..
    Dziękuję za linka na pojemniczki. Jak przeleje się do środka Modenę, to już nie będzie taki offtop

Totalna maniaczka Avatar pinusia6

Cytat Napisał laurencja Zobacz post
    aha a ja juz sobie Twoja wypowiedz podpasowalam pod swoje pytanie ha ha no wlasnie tylko nie wiem ktory to zel jest ten bardziej zółtawy bo tego nie chce
    Jednofazowy ma taką żółtawą a raczej zielonkawą poświatę. Zen na 30 strone wstawiła foto porównawcze Ale polecam ci budujący gęstosc i klarownosc super Czyli jak najbardziej polecam Ale jesli nie chcesz ryzykowac i kupowac wiekszej pojemnosci to zrob tak jak Red pisze kup 5ml pojemniczki i popróbuj i wybieraj jaki ci bedzie odpowiadac

pinusia ale ten z zółtawa barwa to jest jednofazowy średniogęsty czy budujący

Totalna maniaczka Avatar Zen.

ten który ja wstawiałam dający taki przygaszony odcien bieli to jest gęsta JEDNOFAZÓWKA dziewczyny pisaly ze budujący gesty jest czyściutki

Tak ,tak juz doszlam do sedna ,bo modena ma jednofazowy budujący gesty i budujący gęsty ale przyjzałam sie tez fotkom tych żeli na allegro to widać róznice w barwie i to bardzo

a wzielam sobie ten i ten najwyzej bede tym zoltym budowala szkielet zamowilam sobie najwieksze pojemnisci bo one po 50zl takze grosze w porownaniu do tych z SPN bo tam za 50g place 140zl tylko ciekawa jestem czy beda tez takie dobre ojjjj mam nadzieje bylabym najszczesliwsza na świecie

Wczytuje się

Do zrobienia kwiatków akrylowych wystarczą mi te ich farbki i pędzelek "koci języczek"?

Chciałam nauczyć się robić kwiatuszki, tak żeby był french biały i kwiatek (różowo-biały), doradzi ktoś między 7+36 czy 37+36? Czy może coś innego? Żeby to się tak jakoś ładnie komponowało, bo taki duży wybór jest, że...

modena - FARBKI AKRYLOWE NAIL ART 5ml PROMOCJA ! (2275625991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

laurencja daj znac czy Ci przypasowały jak już dojdą
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

Totalna maniaczka Avatar Zen.

mnie te farbki bardzo szybko pousychały, nawet nie zdązyłam niektorych raz użyć

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)