souki2020 super odnowa![]()
Dziś miałam panią,która sama zdjęła sobie pazurki,bo....odrost juz jej przeszkadzał
Kształt na życzenie (w trakcie kilka razy zmieniany) już miałam ochotę jej podziękować...
Przy okazji wykorzystałam żel zmieniający kolor hihi babka chciała trochę żółtego,trochę zielonego,trochę.....bla bla,więc to dobry patent dla niezdecydowanych![]()
jak bym zobaczyła takie paznokcie to bym się załamałastrasznie wyglądają
! za to metamorfoza i zdobienie super
pozdrawiam
Iraa no świetnie sobie poradziłaś. Paznokcie przed to katastrofa !Ale te żele zmieniające kolor to rewelacja
No i jak mówisz wspaniały patent dla niezdecydowanych
![]()
I'm Sexy and I know It
Paznokcie przed straszne...chyba tyż przed wizytą zrywane, żeby "pani było łatwiej".
Za to po...świetne zdobienie! A jaka diametralna różnica!
Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
przyjemność i jest pożyteczne,
to jak znaleźć szczęście.
http://magda-nails.bloog.pl
Proszę bardzo
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...celowo-5.htmlo
i dziękuję Dziewczyny![]()
Irra- efekt rewelacyjny![]()
Iraa nic dodać nic ująćrewelacja! paznokcie były w opłakanym stanie
ale świetnie sobie poradziłaś
![]()
a żel i zdobienie ekstra
![]()
Dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa,właśnie zauważyłam,że ten żel ma ostatnio duże wzięcieniezależnie od koloru...
Irra z jakiej firmy ten żelik zmieniający kolor, bo mi sie ukazuje błąd na stronie z linku.
Profesjonalne artykuły do stylizacji paznokci. Dystrybutor SUN FLOWER, EVERSHINE. Artykuły do przedłużania rzęs - NOBLE LASHES.
LUBLIN UL. LUBARTOWSKA 47.
DLA FORUMOWICZEK 2% RABATU. TEL. 515 292 993.
F: http://www.facebook.com/pages/Styliz...83661101693490
Moja ostatnia metamorfoza ogryzków, zwykły french, ale paznokcie przed były paskudne...![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
3 tygodniowy odrost i koszmarne skórki i taka zmiana na nude w dwóch odsłonach![]()
askar piekna metamorfozapo jak nie te same dłonie .... Brawo
zen ładnie![]()
Dziękuję kochaneByłam naprawdę dumna, że doprowadziłam wygląd dłoni klientki do stanu w miarę normalnego. Może jeszcze mi brakuje trochę do bycia w pełni zadowoloną z moich metamorfoz, ale dreptam wytrwale tą drogą
Zen, fajna metamorfoza, bardzo ładny kolorek po![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Dziś pierwszy raz odwiedziła mnie pani- z takimi pazurkami,na moje pytanie czy nie lepiej było iść do jakiejś stylistki,żeby zdjęła pazurki zamiast je zrywać usłyszałam:" Ale ja przeciez w salonie to zdjęłam"Centrum Chorzowa, ulica Wolności,ponoć babeczka podważała jej to pilnikiem-bo tak szybciej
![]()
Ira to jeszcze nic.. mojej klientce poprzednia stylistka odrywała żel co 3 tyg igłą podważając zapowietrzenia bo jak twierdziła "łatwiej jej zrobić od nowa niż się pjer**** z odnową" :-x
Chocolata-nie skomentuję tego... czasem się zastanawiam, do czego niektórzy ludzie się jeszcze posuną. Ciekawe czy jakby jej ktoś zaproponował zrywanie paznokci czy by się zgodziła?![]()
ira swietnie sobie poradzilas . az ciarki czasami przechodza jak sie slucha opowiesci o odrywaniu paznokci brrrrr
Aż ciężko w to uwierzyć ze takie rzeczy sie dzieją![]()
Iraa metamorfoza jak najbardziej udana
Ira robisz boskie metamorfozy
u mnie tez w 'salonach' popularne zrywanie jest starego materiału... dlatego wscieklizna mnie bierze gdy slysze czy dlugo to bedzie trwać... mozna szybciej z efektem jak widać
Zen. niestety dodam łyzkę dziegciu... pazurki są niedopracowane, pełne nierownosci niespilowanych... i pierwsze i drugie![]()
Super przemiany dziewczynki
Ostatnio moja kuzynka sobie sama zdjęła żele, żeby mi było szybciej, a tyle razy tłumaczyłamA potem zdziwiona, że pazurki poniszczone, bo "coś jej ten żel nie chciał tak łatwo odejść"
zen dołączę do zyzy z tymi nierównościami, ale kolorek super
A tu moja ostatnia metamorfoza:
Wisienka- no cacuszko![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)