no do mnie przyszla klientka,mowi,ze miala wczesniej tipsy zalozone(u innej styl.) no i sobie zerwala jak juz miala odrosty,a oto efekt jej poczynańmusialam jej te formy co chwile poprawiac bo rece jej sie pocily,katastrofa
no do mnie przyszla klientka,mowi,ze miala wczesniej tipsy zalozone(u innej styl.) no i sobie zerwala jak juz miala odrosty,a oto efekt jej poczynańmusialam jej te formy co chwile poprawiac bo rece jej sie pocily,katastrofa
też tak myślę...wisienka i kaka świetna robota![]()
kaka80 brawo! metamorfoza na medal![]()
wisienka - super frenczykczysciutki i zgrabny
kaka - fajne skromniaki, i kolorek mi sie podoba,( bardzo nawet mi sie podoba)
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Kaka brawo genialnie sobie poradziłaś i jak pięknie się błyszczą![]()
Kaka- bardzo dobrze to zrobilas,sa Jak naturalne,Super!
Kaka mega naturalnie wygladajabardzo fajny efekt
![]()
dziekuje wam bardzoa to jest cover no 1 Indigo i na nim cieniutka warstwa Glamour
![]()
![]()
a ja ostatnio przestałam ogryzać paznokcie, ale po wieloletnim ich zjadaniu moja płytka paznokciowa jest strasznie maleńka, nie chciałam jej przedłużać, ponieważ jakbym miała dłuższe to by mnie ciągle korciło w nich dłubać, postanowiłam więc pomalować sobie je hybryda z la perl, którą niedawno zakupiłam z podkładem BlueSky shellaka ;p efekt ocencie same, dalam dwie podobne fotki bo nie moglam sie zdecydowac ktora lepsza;p hahhaha
Dzięki dziewczyny, te kolorowe to była tragedia z resztą nudziak też dopiero na zdjęciach widzę co zle zrobiłam ;/ ale niestety kolor już taki ładny nie jest... po 2 dniach po prostu zzieleniał.. myślę że to wina ewidentnie tej gęstej jednofazówki z modeny. Wypierdzielam ją do kosza... albo będzie tylko na szkielety. Jutro poprawiam to co 'zbubałam' bo aż żal nosić takie paznokcie.. echh![]()
dzisiejsze, przed wykonane u innej stylistki. klientka nie pozwoliła zdjąć sobie tych tipsów (środkowy tips tunelowy imitujący formę ja dokleiłam) kolory to piękna mięta i boski turkus, jednak nie wyszły na fotce![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Co za masakra! Te Twoje piękne, cyrkoniowe boskie
Jaki macie sposob na cyrkonie na paznokciach zelowych ja probowalam juz roznymi sposobami:
na klej i pokrywam top coatem uv, na jednofazowke... i po tygodniu odpadaja...
Evelyn świetna przemiana i w dodatku "na bogato", wcześniejsze to małe koszmarki
![]()
Evelyn no nieźlesuper brawa!
masakryczne przed;/
gonia. co do cyrkoni ja na kleju i obtulam nablyszczaczem ale trzyamaja sie wtedy tylko kiedy sa to prawdziwe cyrkonie bo inne cyrkonie typu plastik tez mi odpadaja
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
klientka nie pozwoliła zdjąć, ale super doprowadziłaś je do porządkuw zuciu bym nie wpoeidziała ze to 'te same' GENIALNA stylizacja ! i cyrkonie oo jaaa
![]()
![]()
Evelyn, kolorki pięknea cyrkonie dodają uroku
Iraa, od razu lepiej!
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Evelyn Ty MISTRZU !Te cyrkonie wymiatają
![]()
![]()
I'm Sexy and I know It
gonia spróbuj tak:
- w miejscu gdzie ma być cyrkonia gęstym żel budującym zrób sporą kropkę
następnie w tę kropkę wciśnij cyrkonię (wówczas zostanie ona otulona żelem)
i szybko do lampy ....
lub
- pod miejsce gdzie ma być cyrkonia aplikujesz minimalnie żel budujący ( w małej ilości chodzi tylko o to aby cyrkonia się do niego przykleiła)
i wkładasz do lamy na minutę
następnie żelem budującym otulasz cyrkonię cienka niteczką ( w taki sposób jak oczka w pierścionkach sa zatopione)
i szybko do lampy
na koniec przecierasz cleanerem i nabłyszczasz
cyrkonia nie ma prawa odpaść aż do odnowy![]()
Zarówno w jednym jak i drugim sposobie musisz
odpowiednio dozować żel budujący aby estetyka stylizacji nie ucierpiała
piekna przemiana , od razu dłoń wygląda elegancko![]()
Evelyn metamorfoza piękna, świetna robota
Iraa ślicznie wyszło![]()
evelyn świetne pazurkiNotabene fajnie mieć takie klientki, co pozwolą zaszaleć
![]()
A dziś miałam metamorfozę stóp,pani biega w maratonach i na ostatnim "zgubiła" środkowy paznokieć prawej nogi i zszedł jej duży z lewej, a że szykowało się wyjście w japonkach....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)