ja też już zagłosowałam super prace dziewczyny![]()
ja też już zagłosowałam super prace dziewczyny![]()
Nawet sobie nie wyobrażałam tak różnego podejścia do tematuprace rewelacyjne, chociaż jak dla mnie jedna bezkonkurencyjnie wygrywa
i na nią oddaje głosik
![]()
Ciekawe i różnorodne prace
Aż miło popatrzeć.
Głosik oddany![]()
zagłosowane![]()
Prace piękne, dziewczyny naprawdę się postarałyście
Głosik oczywiście oddany, chociaż miałam problem, którą pracę wybrać, nie powiem![]()
Dziewczynki świetne prace i jaka frekwencja
Oczywiście zagłosowane![]()
Bardzo fajne praceciężko wybrać najlepszą
![]()
No no dziewczyny poszalały w temacie![]()
Mam swój typ ciekawe czy wygra
Niech wygra najlepsza![]()
ciężki wybór, bo wszystkie prace są cudowne. zagłosowałam na najśliczniejszą według mnie, trzymam kciuki![]()
łaaaał jakie prace :O
zero szans...
no to dobrze, że wczoraj długo nie czekalam tylko poszłam spać![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Dziewczyny prace super..... zaglosowalam na ta ktora ujela moje serducho...![]()
miałam problem wybierając między dwiema pracami czy wybrać estetykę czy kreatywność, jednak wybrałam kreatywność, widać trud włożony w pracę, aj, jestem ciekawa czyja, nie mogę się doczekać wyników![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Ciekawa interpretacja tematu kazdej z uczestniczek![]()
Ksztaly pazurkow super, podobaja mi sie wszystkie i teraz ciezko wybrac ta jedna...Poogladam jeszcze![]()
Agnieszka
ja patrzyłam na kształty.. dwa mi sie spodobały... te nowe,inne.. MISTRZOSTWO.. niestety musiałam zagłosowac tylko na jedną, ale nadal nie jestem przekonana czy dobrze zrobilam...![]()
ja tez oddalam glos na prace, ktora najbardziej pasowala wedlug mnie do tematu![]()
no i jak wiadomo wszystkie inne tez sa swietne, kreatywne i poziom trudnosci w wykonanych ksztaltach jest powalajacy![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
uf wreszczie sie zdecydowalam, juz myslalam ze w ogole nie zaglosuje...mialam dylemat pomiedzy najladniejszym ksztaltem a wg mnie najbardziej zblizona do tematu, wybralam te tematyczna jednak, ale nie mowie ze ta ktora wybralam byla nie-ksztaltna...ocene kształtu zostawiam jury
powodzenia hehe
![]()
Ohhh jestem pod wrażeniem. Wszystkie prace cudownepodziwiam kształty i dziewczyny które je wykonały
oj cieżko wybrać na która prace oddać głos
![]()
zaglosowane![]()
teraz to moge zapasc sie pod ziemie, nie mam szans
Gratuluje pieknych prac dziewczyny![]()
zagłosowałamufff cięzko było.
![]()
I'm Sexy and I know It
Zagłosowaneteż miałam dylemat czy kształt,estetyka czy inwencja twórcza... wybrałam pracę,która wg mnie jest kreatywna,nowatorska i świetnie ujęła temat,aż jestem ciekawa,która z Was jest autorką
![]()
jeszcze 3 dlugie dni do wyników![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Już tylko dwa dni zostały(albo aż dwa dni
)
... Hallo my czekamy
a tak nawiasem ciekawe czy wygra moja faworytkatrzymam kciuki
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
O no właśnie o której będą wyniki,ciekawe czyja stylizacja wygratrzymam za Was kciuki Dziewczyny
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)