Dziewczynki? Przygotowałyśmy dla Was opisy prac konkursowych, czy chciałybyście je ujawnić w temacie? czy każdej z osobna posłać na mejla?
oraz gdzie jest praca naszego rodzynka ja się pytam? marshall ? będzie lanie![]()
Dziewczynki? Przygotowałyśmy dla Was opisy prac konkursowych, czy chciałybyście je ujawnić w temacie? czy każdej z osobna posłać na mejla?
oraz gdzie jest praca naszego rodzynka ja się pytam? marshall ? będzie lanie![]()
oj czyżby żadna nie chciała poznać naszego zdania, małych sugestii i podpowiedzi?
marshall również jestem bardzo zawiedziona, takie możliwości i brak udziału w konkursie ...![]()
jak dla mnie moze byc i tuobojętne mi to
jak dla mnie moze byc na maila![]()
Sami zdania chyba będą podzielone
proponuje małe głosowanie/sondę i sprawa będzie czysta![]()
albo wysłać na meila lub pwPrzynajmniej nikt nie będzie miał zastrzeżeń
ja chciałabym bardzo wiedziećchoc wiem, że moja praca była nie estetyczna i kształt miał wiele do życzenia
Ale bardzo chciałabym poznać zdanie ekspertek
ja prosiłabym na meila, ale jeśli to sprawi więcej kłopotu to może być tu - może dziewczyny nie będą się śmiały
Czekam z niecierpliwością![]()
mi tam wsio rybka, ale tez bardzo chciałabym poznać zdanie tych co sie na tym znają![]()
Nikt się nie ma prawa śmiać! ale tak pomyślałam, że jeśli wkleiłabym to tutaj w temacie ogólnym, to każdy mógłby zerknąć i porównać skromny opis z pracą, wiecie takie wskazówki nie tylko dla autora, ale też dla innych na co zwrócić uwagę, być może wywiązałaby się dyskusja nad technicznymi sprawami budowy?, bo przyznam, że z kształtowaniem materiału było ciężko w tym konkursie.
Ja poza podium nie znam autorów pozostałych prac i możemy operować nadal numerami, jeśli nie chcecie się ujawniać![]()
Czekam na odzew![]()
Ja chętnie poczytałabym opinie specjalistów.
Kształt moich paznokci jako jedyny był inny...
No i pierwszy raz go robiłam. Jestem ciekawa co powinnam poprawić .
Chciałabym zobaczyć opis do swojej pracy nawet tu i teraz!
ja chetnie wyslucham paru wskazowek na temat mojej pracy i jest mi obojetne czy tutaj czy na mejla . nie chodzi chyba o to ,zeby poczytac kto wykonal wiecej bledow a o to zeby nastepnym razem tych bledow nie popelnic . mysle ze wyjdzie to z korzyscia nie tylko dla osob zainteresowanych ,ale dla ogolu .
nom Samaron masz rację, dawaj tutaj przynajmiej może się czegoś nauczę od innych prac![]()
właśnie takie było nasze założenie analizując pomysł z opisem prac konkursowych
nie chodzi o złośliwe "wytykanie" błędów
a o wskazówki, które mogą pokierować zarówno autora pracy jak i czytających
są dziewczyny które poza forum ( jeszcze przed konkursem) proszą o analizę techniczną pracy
i stąd pomysł z opisem każdej stylizacji
moim zdaniem będzie to pomocne i powinno odbyć się (tak jak już samaron zaproponowała)
na forum operując numerami prac
No właśnie do mnie też zgłaszają się dziewczyny z prośbą o poradę, czasem nawet przed wysłaniem pracy na konkursy na inne fora czy do gazety (mimo, że expert ze mnie jak z ..... ) I tak pomyślałam, że może wspólnie podyskutujemy na tematy budowy?
No to wstawiam![]()
Oczywiście możecie mieć inne zdanie i chętnie poczytam co macie do powiedzeniaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
samaron cieszę się, że chociaż zdobienie się podobało![]()
Co do pozostałości to masz rację w 100%- pierwszy raz rzuciłam się na tak głęboką wodę - z długością jak i z kształtem. Ale i tak cieszę się, że prace wysłałam![]()
No i bardzo dobrze poczytać coś takiego
Wszystko jest po to by każda z nas wyciągnęła wnioski i następnym razem poprawiła co nieco. Do ideału przecież dochodzi się dzięki właśnie takim wskazówkom
Dziękuję za nie![]()
ale poczytalam ufff ....
nie ukrywam ,ze opinja o mojej pracy dodala mi skrzydel,jestem z siebie bardzo zadowolona . dziekuje
chyba nie odpuszcze teraz forumowych konkursow. uwaga nadchodze
![]()
fajnie asiek, bo dzieki opini mozesz uwierzyc bardziej w siebie
ktora twoja praca?
bardzo mi sie podoba pomysl z opisem prac, nie bralam udzialu w nim ale wiem chociaz dlaczego prace ktore mi sie podobaly nie dostaly sie na podium....
aha i nie wiem czy przeoczylam cy autorki sie nie pokazaly, a ja bardzo jestem ciekawa kto zrobil prace 8 i 9przyznacie sie?
moja to 9![]()
Trochę dużo,ale fajnie się to czytało,sama nie brałam udziału,ale gratuluję dziewczynom odwagi i cierpliwości,konkurs nie należał do łatwych![]()
no asiek sama cieszyłabym sie z takiej opini - gratuluje
Widzisz już masz zwolenniczke swojej pracy![]()
dzieki Sami,tak wiem,wiem strasznie bylo pilowac samemu sobieale tez wiem,ze jakbym teraz kogos dorwała to o wiele lepiej by sie pracowało
![]()
Ja w sumie nic nowego sie nie dowiedziałamsama tak oceniłabym swoją pracę, bo kształt miał być inny niż wyszedł, a przy piłowaniu pazurki odpadły, wiec nie ma płynności przy skórkach, ale uznałam, że skoro już zrobiłam, to wyślę... choć od pewnego czasu w to powątpiewam
i nie wiem czy przy następnych konkursach będę wysyłała, jeśli nie będą mi się podobały
Tak konkurs był trudny, a nawet bardzo trudny i ciesze się, że podjęłyście to wyzwanie i same siebie sprawdziłyście.
Jestem z Was dumnai uważam, że była to bardzo pouczająca lekcja,
mam nadzieję, że dzięki naszym wskazówkom wzbogaciłyście swoją wiedzę, a jeśli macie jeszcze jakieś pytania czy niejasności, to śmiało pytajcie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)