ślicznie Ci w prostych![]()
![]()
ślicznie Ci w prostych![]()
![]()
Na wesele mialam loczki, jakies pol roku temu blad, a teraz cale ciemne. Na poczatku mnie przerazily hihihi (przepraszam za trzecia fotke a tu najlepiej fidac moje czarnidła)
Bardzo ładnie jest Ci w prostych włosach, zwłaszcza w tego typu fryzurze, która ma pazurki, bo wysmukla Ci twarz.
---------- Dodano o godzinie 14:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:52 ----------
W ciemnych włosach jest Ci bardzo dobrze, a szczególnie w gorzkiej czekoladzie. Czerń wydaje mi się trochę za poważna i dodaje Ci latek. Dla mnie zdecydowanie kolor ze zdjęcia pierwszego tylko bardziej zimny.
Rozumiem. Więc zdecydowanie gorzka czekolada, bo jesteś wtedy pięknie wyraźna i mam nadzieję, że mogę użyć tego słowa - zmysłowa.
a ja dzis pozbylam sie moich fatalnych i zniszczonych wlosow...szkoda mi bylo ale wreszcie zebralam sie i poszlam do fryzjera...oto efekt:
Załącznik 3940
Ostatnio edytowane przez Pati88 ; 08-06-2009 o 16:34
ale Ci do tarzy z tą fryzurką. wiem, że żal zawsze włosów......ale super wyglądasz![]()
Śliczna ta fryzurka![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
a dziękujęjak zobaczylam ile mi tych wlosow polecialo(byly za łopatkę) to normalnie szok ale przynajmniej odżyly
![]()
ja też miałam długie do łopatki, poszłam na cieniowanie i jak zobaczyłam, że babka mi ponad z 10 cm obcina to płakac mi się chciało.. ale jak zobaczyłąm efekt to byłam zadowolonawłosy były właściwie tej samej długośc. te z doło były najdłuższe
gdy daję głowę w dół dzwnie się czuję bo wtedy są strrrasznie króciutkie
![]()
Bardzo Ci ładnie w tej fryzurceSlicznie wyglądasz
![]()
mi tez jest dziwnie bo zawsze dlugie te kudly mialam 6 lat temu mialam "boba" i od tej pory nie scinalam...ciekawe co na to moj chlopak hihi zreszta sam mnie wysylal do fryzjera bo stwierdzil ze na sloncu widac ze sa popalone.i dodam ze pierwszy raz jestem zadowolona z efektu pokazalam zdjecie i tak mnie obciela.teraz przynajmniej nie bede musiala sie mordowac z prostowaniem i dluugim suszeniemjeszcze dodatkowo polecila mi fajna odzywke
![]()
świetna fryzurkaczasami mam taka ochotę pójść do fryzjera... ale nie... szkoda mi włosów, już się do nich przyzwyczaiłam
![]()
ja tak przez kilka lat mowilam az w koncu nie moglam na nie patrzec kazdy mi katowal lep ze mam takie zniszczone.zal mi bylo jak spadaly na podloge ale coz...![]()
ja to mam zamiar jeszcze je rozjaśnić więc pewnie będą nieźle spalone... ale na dzień dzisiejszy nie wybieram się do fryzjera chyba że ściąć końcówki, na więcej się nie odważęzbyt długo zapuszczałam żeby się ich teraz pozbyć
![]()
ja tez bardzo dlugo zapuszczalam tymbardziej ze strasznie wolno mi rosly jale ja to nawet koncowek nie podcinalam dlatego mi sie tak zniszczyly jeszcze doszlo prostowanie suszenie itp.
a ja ostatnio ścięłam końcówki z 5 cm może więcej i głupia wyprostowałam 2 razy i już siano a miałam takie zdrowe... dlatego mam nauczkę i już więcej nie wyprostuje całych włosów
ja to ciagle dzien w dzien katowalam moje wlosy prostownica od czubka az po konce az sie dymilo hehe teraz tez mam zamiar zaprzestac ogolnie naturalne mam krecone wlosy i mialam taka faze zeby takie nosic przez 3 tyg. nie prostowalam ale mi sie odmienilo i znow zaczelam je meczyc ale teraz mam nadzieje ze nie beda mi sie krecily az tak bardzo i beda sie moze lepiej ukladaly
oj dziewczyny narzekacie na krecone wlosy, ja bym chcialamiec ladne loczki, jak to sie mowi nigdy nie jest sie zadowolonym z tego co sie ma, ja mam cienkie i proste
pati bardzo ci do twarzy w tych wlosach, super wygladasz
afterglow, zgadzam sie z miminka ladnie ci w prosych,
evelina mi sie bardzo podobasz na drugim zdjeciu, lubie takie pasemka, ladne wloski
Fryzury - galeria ponad 3000 zdjec - hairstyles - krótkie, długie, upięte, ślubne, do ramion
stronka z fryzurkami z mysla o Basi ktora niedlugo wychodzi za mazi nie tylko dla niej
![]()
popieram Basie kręcona marchewka super![]()
SZCZĘŚLIWA
Dziekuej dziewuszki hehe ale dajcie spokój z ta marchewką ;p bo wyjdzie na to, że nick mam zły ;p a marchewke to miałam 17 lat wtedy i pomyliłam kolory szamponu koloryzującego (użyłam mamy zamiast ciemnej czekolady jaką kupiłam sobie)! joj 5 lat temu... jak ten czas zapierdziela!
To ja wkleję kilka moich fryzur![]()
Wszystkie robiłam sama
Ostatnią fryzurę czyli warkoczyki robiłam mojej przyjaciółce![]()
ostatnio lubie upina sobie takiego koczkazdjęcie na niebieskim tle to moja aktualna fryzurka
a zdjęcie na żółtym tle to fryzura z marca
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)