To moze i ja cos dodam
![]()
hairkama owocowe są takie że ...pędzę po truskawki
plushak Ty spać nie możesz? z łóżka Cię wyrzucili
![]()
Pseudo skittles, wibo zółty, inglot miętowy
![]()
Komplecik akrylowy-pazurki naturalne![]()
wooow Ira ale piekne![]()
tylko pozazdroscic pani noszacej to dzielo...
![]()
ira ślicznebardzo letnie
![]()
Ira sliczne akrylki , bardzo ladnie wygladaja te malowane kwiatki
Iraa te kwiatuchy sa swietnemoje skromniaczki.
Iraa bombowe te kwiatuchy namalowałaś, a i kolorki taki żywe, podkład to pocieniowany biały akryl z różowym jak dobrze widzę, czy może to był french?
Jak zwykle duzo kolorowych prac, bardzo podobają mi się niebieskie z owockami![]()
Ira mega piękne są te pazurki![]()
Dziewczyny bardzo dziękuję
Malinowa to róż z białym![]()
irajaka gra kolorów
piekne kwiatki
dianka - no fakt skromniaczki, ale i takie sa bardzo fajne.
a to moje najpierw mnie wzięło na niebieskie, tydzien pozniej zmieilam na te fioletowe![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
super ten french brokatowyjak to robisz, że jest taki czyściutki? ja to zawsze ubabram całego w tym brokacie...
![]()
dziękuję bardzo, kochana, najpierw bezbarwnym żelem "maluje" miejsce gdzie ma być brokat, nakładam na to brokat, żeby sie dobrze przyczepił dociskam palcem, wkładam do lampy. Jak już wyjme z lampy to nic sie nie zsypuje, daje cover, no i dalej juz buduje.
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
no tak, żelem to lepiej, ja walczyłam z brokatem najwięcej akrylami to trochę mi się paćkałoza żele się wzięłam niedawno to też muszę spróbować następnym razem...
dziękuje
![]()
iraa pięknie letnio
rudzielec super wykonane pazurki
u mnie konkursym wysłane... i nie wysłane...
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
ostatnie są super!))
Ostatnie świetne,tylko chyba zabardzo odzwierciedlają pracę Liliy,prawda? dlatego nie wysłałaś? Na konkursy lepiej włożyć więcej własnego pomysłu,bo wzorując się na takiej sławie,to zaraz znajdą się porównania i to przeważnie na naszą niekorzyść ;/ życzę pomysłów i powodzenia![]()
Evelyn boskie są ! Szkoda, że jednych nie wyslalasA ta fotka z kotkiem wymiata !
![]()
I'm Sexy and I know It
Kolejnewiem że te z diamentami mają dziwny kształt ale są na naturalnych pazurkach które już się zaczynają w dół zawijać
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)