Co ja mam z tym zrobic?!
Jakosc zdiec troszke kiepska ,ale w sumie wystarczy napisac ,ze tutaj nie mam w ogole paznokcia. Wszystko jest wyjedzone ,wyrwane,wyskubane. To co wydaje sie byc tutaj resztka paznokcia jest w rezultacie stwardniala skora. Czy jest w ogole sens robic jakiekolwiek paznokcie .
Pani powiedziala ,ze juz wszystko z nimi robila . Nie wiem jakie ona te paznokcie robila ,ale chyba nie bylo poprawy. Z tego co zrozumialam ,to wyrywa wszystko ,predzej czy pozniej. U lekarzy tez oczywiscie byla z tym samym rezultatem zawsze .
Co robic?Co zaproponowac tej biednej kobiecia ?Czy w ogole cos na tym sie bedzie trzymalo?Załącznik 55400Załącznik 55401Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść

I Love This Forum 
Odpowiedź z Cytatem

uff

!

gdybym nie widziała, to bym nie uwierzyła, że aż tak można siebie samą skrzywdzić! Również uważam, że tej Pani przydałby się psycholog... Troszkę dziwne, że wie ona, że ma taki poważny problem i nie działa nic u specjalisty. Stylistka tu niestety nic nie pomoże....