Witamy dziewczynyUdzielajcie sie, a nie tylko czytacie
!
Witamy dziewczynyUdzielajcie sie, a nie tylko czytacie
!
hej))
Witaj miło że jesteś z nami![]()
Witam wszystkich , przyjmiecie mnie na pogaduszki?
Mam gips na nodze i nudze sie z kompem na kolanach ..... moze tu się troszkę rozerwę)
witaj kesia pewnie, że zapraszamy na pogaduchy![]()
Witam wszystkichjestem tu nowa, ale mam nadzieje ze szybko sie zadomowie. Pozdrawiam
![]()
witam swiezynkizycze przyjemnie spedzonego czasu w naszych skromnych progach
![]()
witaj car00lina i zapraszam na watki tematyczne
Cześć. Ja też dopiero zaczynam na forum.wzorki.info a już zostałam objęta opiekąi otrzymałam wiele wsparcia i pomocy
Mam na imię Marta jestem mamą 2,5 rocznego Kacpra. Kiedy mam tylko chwilkę zaglądam tu na forum już od paru miesięcy i sprawdzam co się nowego wydarzyło, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się odezwać.
Wiem że nie lubicie pseudo stylistek, które same się uczyły techniki tworzenia i zdobienia paznokci, ale ja właśnie takową jestem.Bardzo dużo czytam na temat pazurków, zwłaszcza tu na forum i muszę wam powiedzieć że nigdzie indziej nie znalazłam tak wielu i tak obszernych informacji jak tutaj.
Ja robię paznokcie już od ponad 2 lat ale same możecie zobaczyć jak mi to wychodzi w temacie z oceną paznokci. Zazwyczaj robię sobie, bo urodzenie dziecka mnie troszkę do tego zmusiło, ale niekiedy też mamie, szwagierkom, czy teściowej, bo wiem że one tylko na jedną imprezę i później ściągają. Jak na razie nie robię tego w celach zarobkowych. Zbieram się do zrobienia kursu, ale przy dziecku to tak troszkę trudno wyskrobać z portfela parę stów na własne przyjemności. Mam nadzieję, że już za parę miesięcy będę mogła się wam pochwalić papierkiem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za wszelkie rady![]()
Hej Marta, my juz mialyśmy okazje sie przywitacale musze sprostowac Twoja wypowiedz...mam nadzieje ze nie jest ona spowodowana jakas nie mila sytuacja na naszym forum...chodzi mi o to ze na naszym forum jest bardzo duzo dziewczyn ktore nie maja kursu, i kochamy sie rownie mocno jak z tymi z kursami
moze i gdzies sa fora na ktorych sie faktycznie nie lubi amatorek
ale napewno nie tu
ja sama spedzilam rok na forum zanim wybralam sie na kurs, a przez ten rok mysle ze bardzo duzo sie nauczylam, dziewczyny mi duzo pomogly
papierek to nic, wiadomo przydaje sie ale ktos tu kiedys napisal ze stylistka jest sie dopiero po wykonkaniu 100 setow
![]()
i podejrzewam ze nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat![]()
Mam tylko nadzieję, że niedługo dojdę do perfekcji i będę się mogła wam pochwalić moimi dziełami.![]()
K & K
martucha witaj kobieto , witaj
i chwal się już teraz , doradzimy, podpowiemy pochwalimy
a i czasami wytkniemy jakiś błąd - ale wszystko w dobrej wierze
abyś mogła szybko stworzyć swój pierwszy doskonały set![]()
a z tym, że sama się doszkalasz - to tylko się chwali
większość z nas tak zaczynała - ja również
papierek nie zawsze oddaje rzeczywistość, tak jest w każdym zawodzie
ważne, aby wystylizować pazurki najlepiej jak się umie
i wydobyć piękno dłoni a nie ją oszpecić![]()
Nysza-ładnie powiedziane
Martucha witaj![]()
Hej dziewczyny !
Martucha ja do dziś nie mam papierkaA na forum goszcze już ze 2 lata i dziewczyny mi dużo pomagają i czuje, że się rozwijam ! Więc z Toba na pewno też tak będzie !
![]()
I'm Sexy and I know It
i ja tez witam wszystkie dziewuszki nowekobity nie ma na coo czekać, zagłębiać się w tematach i pytać w razie wątpliwosci
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Cześć Wam wszystkim!
Ja też mam zamiar wreszcie zacząć się udzielać, jestem zarejestrowana już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie mogłam znaleźć chwili by się wypowiedzieć.Może wreszcie przemówię
![]()
Cześć
Jestem na tym forum nowa (wczoraj założyłam tutaj konto) i póki co rozglądam się co gdzie jest.
Pazurkami interesuję się już od bardzo długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam podjąć jakieś konkretne kroki. Pierwszy krok to oczywiście jakiś kurs, a póki co eksperymentuję na sobie![]()
witajcie i zapraszam do czynnego udziału w życiu forum![]()
witam, mam na imię Ania. Od kilku lat zajmuję się stylizacją paznokci (metodą żelową). Teraz poszerzam swoje umiejętności o manicure hybrydowy, przedłużanie włosów oraz rzęszobaczymy co z tego się wykluje
pozdrawiam wszystkich
Witam!Dziewczyny
Kasiu , Aniu
witajcie dziewczyny i zapraszma do udzielania się![]()
Hej, dziewczyny. Mam na imię Aneta i jestem tutaj od terazMieszkam w Warszawie i jestem mamą i żoną.Na forum zaglądałam często i czytałam różne wasze wpisy, interesuję się kosmetyką i paznokciami.Jakiś czas temu skończyłam kurs paznokci który okazał się kiepskim kursem
Chciałabym robić paznokcie tak pięknie jak Wy i zajmować się tym na co dzień jak i kosmetyką niestety po pierwszych i drugich próbach robienia paznokci żelowych załamałam się....wogulę nie wychodziły mi tak ładnie miałam wiele problemów i odpuściłam.Chciałabym pójść może jeszcze do jakiejś naprawdę dobrej szkoły by nauczyli mnie dobrze robić ale teraz już nie wierzę w siebie, może Ja się do tego nie nadaje?Mam nadzieję że będę mogła z Waszą pomocą dowiedzieć się wielu informacji na ten temat
pozdrawiam ciepło.Ps. Zajmuję się rzęsami które jako jedyne pięknie mi wychodzą
![]()
AnetkoK witam serdecznienie ma co sie zalamywac, trzeba brac sie do cwczen...mam nadzieje ze osiadniesz swoj cel i nauczysz sie tu wszystkiego
powodzenia
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)