Cześć. Ja też dopiero zaczynam na forum.wzorki.info a już zostałam objęta opiekąi otrzymałam wiele wsparcia i pomocy
Mam na imię Marta jestem mamą 2,5 rocznego Kacpra. Kiedy mam tylko chwilkę zaglądam tu na forum już od paru miesięcy i sprawdzam co się nowego wydarzyło, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się odezwać.
Wiem że nie lubicie pseudo stylistek, które same się uczyły techniki tworzenia i zdobienia paznokci, ale ja właśnie takową jestem.Bardzo dużo czytam na temat pazurków, zwłaszcza tu na forum i muszę wam powiedzieć że nigdzie indziej nie znalazłam tak wielu i tak obszernych informacji jak tutaj.
Ja robię paznokcie już od ponad 2 lat ale same możecie zobaczyć jak mi to wychodzi w temacie z oceną paznokci. Zazwyczaj robię sobie, bo urodzenie dziecka mnie troszkę do tego zmusiło, ale niekiedy też mamie, szwagierkom, czy teściowej, bo wiem że one tylko na jedną imprezę i później ściągają. Jak na razie nie robię tego w celach zarobkowych. Zbieram się do zrobienia kursu, ale przy dziecku to tak troszkę trudno wyskrobać z portfela parę stów na własne przyjemności. Mam nadzieję, że już za parę miesięcy będę mogła się wam pochwalić papierkiem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za wszelkie rady![]()