Aneta, myślę że większość z nas czasem tak myśli że to nie dla mnie, nie nadaję się do tego. Wazne by to kochac i ćwiczyć
Aneta, myślę że większość z nas czasem tak myśli że to nie dla mnie, nie nadaję się do tego. Wazne by to kochac i ćwiczyć
Dziękuję za dopingTeż mam taką nadzieję że w końcu się uda
---------- Dodano o godzinie 12:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:46 ----------
Może i tak ale Ja boję się zainwestować....Paznokcie chciałabym też traktować zarobkowo i boję się porażkiA co do ćwiczeń to ciężko ćwiczyć jak nie ma się chętnych dłoni
![]()
wiem, rozumiem Cię, ale to mozna cwiczyc na sobie i robic fotki, udostępniac by wszyscy widzieli ze coraz lepiej Ci idzie![]()
Dzięki no mam nadzieję że w końcu stwierdzę że jest ok i że nadaję się do czegośhehe
AnetaK witaj na forum
i więcej wiary w siebie - jeśli sama nie będziesz wierzyć ze Ci się uda
to nikt nie będzie Ci w stanie pomóc
także pędzle w dłoń i do ...ataku
początki zawsze są trudne
Również witam serdecznie , no tak wiem wiara czyni cudabędę starała się dojść do perfekcji
![]()
Witam
Mam na imię Zuza, od niedawna "bawię się paznokciami", na razie jest to ćwiczenie na sobie i osobach "chętnych". Chciałabym wybrać się na kurs, by móc zgłębiać tę wiedzę. Internet to wielka encyklopedia i masa informacji, jednak czuję, że to nie wszystko i chciałabym uczyć się pod fachowym okiem.
Liczę, że u Was również wiele się dowiem i zainspirujecie mnie jeszcze bardziej.
![]()
Witamnazywam się Dorota jestem tutaj nowa, interesuje mnie m. in. zdobienie paznokci. Na razie nie umiem robić tego tak profesjonalnie jak Wy, ale mam nadzieję, że z czasem będą one wychodzić coraz lepiej. Liczę również na Wasze bardzo cenne rady
Pozdrawiam![]()
Witam wszystkich serdeczniekonto na wzorkach mam od chyba dwóch lat,ale dopiero od teraz będę kontynuować swoją przygodę z paznokciami razem z Wami.To forum jest rewelacyjne,można zdobyć naprawdę dużo wiedzy,pozdrawiam przede wszystkim debiutantki,Joanna
Witamy wszystkie dziewczyny))
Aneta, Zuzik, Dorota, Asia witamy![]()
I ja witam wszystkich po długiej przerwie i obiecuję nadrobić zaległości![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Witajcie dziewczyny![]()
Witam wszystkich forumowiczów
.Mam na imię Danusia i od kilku dni śledzę wpisy na tym forum.Przyznam się szczerze ,ze teraz czuję się jak bym was znała osobiście.
Czasem łapałam się na tym,że czytałam wpisy jak wciągającą powieść sensacyjnąw dobrym tego słowa znaczeniu.
Mieszkam i pracuję w Norwegii,tu rzęski nie są tak popularne jak w Polsce.Ale lubię bardzo pracę ręczne,niemal koronkową robótke i chciałabym spróbować, narazie tylko hobbistycznie rzęsek.
Pozdrawiam cieplutko z chłodniejszej części Europy![]()
Witam wszystkich, mam na imię Patrycja, mam 20 lat i jestem tegoroczną maturzystką, przygodę z paznokciami żelowymi rozpoczęlam gdy dostalam zestaw od chłopaka, rok temu na Boże Narodzenie. Na początku ćwiczyłam tylko na sobie, potem na koleżankach. Zaczynałam od płaskich, niezgrabnych grubych " paznokci" trzymających się kilka dni, ale ucze się cały czas, teorii, a praktykę ćwiczę mozolnie jak tlyko mam czas. Narazie nie stać mnie na kurs, ale oczywiscie zamierzam na niego pójść jak zarobie pierwsze swoje pieniądze, pozdrawiam
![]()
Witajcie Danusia i Patrycja![]()
Witajcie dziewczyny i do zobaczenia na wątkach tematycznych![]()
Witam, właśnie się zarejestrowałam...w sumie nawet nie wiem czy witam się w dobrym miejscuAle jeśli nie to wybaczcie, trochę nie ogranięta jeszcze jestem tutaj
w każdym razie witajcie
![]()
Mam na imię Kasia, mieszkam w UK paznokciami zajmuję się raczej na zasadzie coś dla siebie i czasami koleżanki poproszą o zdobienia przed imprezą... czyli nic profesjonalnie![]()
Witaj Kasiaczekto forum jest rewelacyjne,więc z pewnością się tu zaklimatyzujesz i odnajdziesz we wszystkim,pozdrawiam
witasz się we właściwym miejscu. Miło że się przywitałaś
WITAMY![]()
Witaj Kasiana pewno sobie poradzisz
ja tez jeszcze nie orientuje się we wszystkim, ale pomału i będzie ok
![]()
Witaj Kasiu miło , ze jesteś z nami![]()
hejja tez jestem nowa ;d i mam takie pytanko...
czy uzywałyście farbek akrylowych na koncówki? zamiennik żelu kolorowego? czy tak w ogole moza?![]()
Witaj MadziuJa nie próbowałam z farbkami
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)