lusill - ah te Twoje kolory piekne
kinga741 - super kwiatki delikatnie fajne
Paulkam- śliczne dlaczego nie wysłane?
zosia_29 - zieleń jest mega
coś ode mnie
jak robie moje ulubione marynarki to czuje wakacje , powtórka z tamtego roku
lusill - ah te Twoje kolory piekne
kinga741 - super kwiatki delikatnie fajne
Paulkam- śliczne dlaczego nie wysłane?
zosia_29 - zieleń jest mega
coś ode mnie
jak robie moje ulubione marynarki to czuje wakacje , powtórka z tamtego roku
Ostatnio edytowane przez stefcia92 ; 28-06-2012 o 10:28
marynarki przepiekne! zakochalam sie
Stefcia śliczne te w paseczki! I gratuluje pomysłu na Pastelove
A to moje love
choco te rozowe sa swietne i extra przejscie z koloru w kolor, sama bym takie chciala
choco śliczne są, oba kolorki przepiękne
a to moje na konkurs Pastelowe, ale z powodu jakosci zdjecia nie wyslalam, a druga praca wyszla jeszcze gorzej
Choco boskie
A tu moje słabiaki z PasteLove Tylko się za głośno z nich nie śmiać ! xDD
I'm Sexy and I know It
stefcia,choco-bardzo mi sie podobają
a tu moje pastelaczki
Chocolata - dziekuje ...Twoje maja niesamowite kolorki , super cieniowanie.
jeszcze raz wszystkim ślicznie dziękuje za miłe słowa i głosy: )
to też dodam pastelki :
Ostatnio edytowane przez stefcia92 ; 28-06-2012 o 14:48
a tu moja propozycja na tęczowe pazurki
świetne na lato
dziewczyny piękne wasze pastellove!
ja swoich nawet nie dodaje, bo wstyd
malutkaistotka sliczne sa
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
a ja dodaje moja nieszczesna fotke tym razem z zoomem, normalnie nastepnym razem cykne 100 fotek zanim cos wybiore bo nie wiedzialam ze mi nie zkadruja i moja wyszla taka beee bo z daleka nic nie widac
Naprawdę wszystkie prace były piekne
stefcia92 Pięknie prezentował sie ten pastelowy róż
Chocolata Też spodobało mi się to cieniowanie.Prześlicznie wyglada z tymi kwiatuszkami
A to były moje.
Niestety z dwoma łapkami Ale już następnym razem mam nadzieje przeczytam 10 razy regulamin zanim wystawie pracę
super są te Wasze pastelowe stylizacje
souki2020 u mnie panie już widzą , że po skończonej stylizacji czeka je sesja
i zawsze robię minimum 10-15 fotek , 10 różnych ujęć ale zawsze z opcją makro
jak dojdziesz do wprawy , to będziesz wiedzieć z jakiej pozycji i pod jakim kątem robić fotki
wówczas dla pewności cykniesz tylko 7 szt. i okaże się ze większość nadaje się do publikacji
stefcia zdradzisz jak robisz te marynarskie ? Pasek po pasku czy pierw jeden kolor a póxniej dokładasz paseczki drugiego ? To chyba zajmuje mase czasu ? Juztyle razy zasiadałam do swoich by tak je zrobić i za każdym razem rezygnowałam
PS jak oglądałam Twoja prace to pierwsza myśl była 'ale będzie sprzątania' hahahhaa
natalia268 - żebyś wiedziała ze sprzątania było duzo, ale ile przy tym zabawy modelką była moja kumpela i całe dłonie miałyśmy wymazane żeby odbić je na kartce - jak w zerówce hehe
a co do marynarek to robie tak : maluje frencha granatowym żelem ->utwardzam - >maluje najpierw 1 paseczek żelem białym ( lubie najbardziej do tego pędzelek z długim włosiem) -> utwardzam-> i 2 paseczek troche przy tym roboty. ale ostatnio wymyśliłam nowy patent że lepiej te paseczki namalować farbkami wtedy oszczędzi sie czasu przy utwardzaniu postaram sie jutro zrobić //kPk
ps. maluje paski osobno bo jak mi coś nie równo wyjdzie to wtedy łatwiej poprawić -> przetrzeć pędzelkiem -troche namotałam ale mam nadzieje ze zrozumiale
moje propozycje na pastelove Stefcia już pisałam ze Twoje pazurki urzekły mniej najbardziej, ale jeśli mogę pozwolić sobie na mały komentarzy to podpiłowałabym je troszkę, żeby były ciut węższe smukleje mimo wszystko oddałam na nie głos bo są przesłodkie
hej mam takie pytanko... czy można zamiast kolorowych żeli na końcówki zastosować farbki akrylowe? czy to raczej zły pomysł i żel sie rozwarstwi? z góry dzięki
Kaśka tu sie nie ma z czego smiac Tylko trzeba ćwiczyc ,cwiczyc a i ty bedziesz dziergac piękne pazurki , którymi nie raz nas zachwycisz
Madziara, co to ? Cieniowanko czym ? piekne kolory.
Madziaraa podpinam się po pytanie, czym to robiłaś? Bo fajne przejście!
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasja http://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
Moja oryginalna klientka nie wyjdzie puki nie będzie mieć czegoś czego nikt jeszcze nie miał
Wprawdzie to kolorowy żel , ale wstawie tutaj...
kolorowe żelki posypane brokacikiem (najpierw cieniowałam pomarańcz - utwardzałam i dopiero róż )
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)