A u mnie nadal szaleństwo neonowe - Mistero Milano - Ogniste Pasodoble na białej hybrydzie - jedna warstwa.
![]()
A u mnie nadal szaleństwo neonowe - Mistero Milano - Ogniste Pasodoble na białej hybrydzie - jedna warstwa.
![]()
Chocolatapiękny kolorek no i cale pazurki
kolor: Sunset pink z Nail Design![]()
Chocolata- szałowe te kokardeczki i kolor
![]()
mestra7 -ładnie- jak Ci sie trzyma ten Nail Design, dobrze
?
Camilla śliczny ten tropix![]()
Star Burst firmy Harmony - 2 warstwy plus maziajki
![]()
One Phase Classic Mocha Indigo Nails Lab + Go Girl Harmony
![]()
choco piękne te Twoje kokardki![]()
Choco śliczna stylizacja![]()
choco sliczne kolorki i kokardki![]()
choko ale słodziaki ,sama bym takie ponosiła chętnie![]()
super choco a powiedz mi czym zabezpieczylas te kokardki na one fashe![]()
Zmatowiłam go bloczkiem przed malowaniem i pociagnełam topem hybrydowym.
tak przypuszczałamdzieki,moze dzieki temu tez dluzej wytrzymają
![]()
Choco, robisz najładniejsze hybrydy jakie widziałam, fajnie i oryginalnie ozdobione![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Choco zgadam sie z poprzedniczka, super sa twoje hybrydy
i do mnie przyszły moje perełki Mistero Milanosą super, od razu wypróbowane
listek mięty,
soczysta mandarynka,
antyczny róż
łapki - mandarynka, stopy - mięta![]()
Ostatnio edytowane przez zuzka19 ; 06-07-2012 o 19:24
W tym temacie wrzucamy stylizacje hybrydowe (czyli jakiekolwiek wzorki itp. itd.), a nie pazurki jednokolorowe !
Jednak, te też się nie zmarnują, bo można je wrzucić : http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...akierow-4.html + dodać potrzebne informacje.
I tym sposobem będzie większy porządek.
Miło by było gdybyście w swoim poście, przy dodawaniu stylizacji napisały jaki to kolorek i firma.![]()
Nie żebym się czepiała, ale tu piszecie, żeby jednokolorowe pazurki hybrydowe wrzucać w temat katalogu hybryd, a tam, że tutaj![]()
Dokładnie - tu miałyśmy wrzucać swoje zdjęcia GOTOWYCH STYLIZACJI NA DŁONIACH ( z opisem - nazwa hybrydy i firma) a w Katalogu - tipsy lub wzorniki. A teraz się wszystko pomieszało:-/
Dziewczyny, no to same mieszacie. W takim razie po co dwa tematy ?
w katalogu mają być kolory, a tu stylizacje, ale jeśli tak nie pasuje ja mogę wszystkie posty odpowiadające katalogowi przerzucić tam, a te które nie pasują wyrzucić do kosza i po problemie.
Czego oczekujecie od tego tematu, bo juz sama nie rozumiem?
Stylizacja to chyba produkt na dłoniach wg.mnie czy ozdobiony czy w jednym kolorze - zupełnie inaczej prezentuje się czasem kolor na wzorniku a inaczej na dłoniach.
Więc zdjęcia dłoni - w STYLIZACJACH
Wzorniki - w KATALOGU
dokładnie
KATALOG - to wzornik kolorów, próbnik kolorów, paleta kolorów ... zwał jak zwał a sedno tematu to kolor pokazany na tipsiorze
STYLIZACJE- wchodząc w ten temat oczekuję kolorów nałożonych na dłoń czyli wystylizowaną łapkę, abym mogła zobaczyć jak prezentuje się przy danym odcieniu skóry ...
wg. mnie prosty i klarowny podział
i myślę, że autor zakładając te tematy
takie właśnie miał intencje ...
Intencje były takie, że powstał temat katalogu, żeby uzyskać jakiekolwiek pojęcie o kolorach ponieważ wszystkie wiemy jak firmy nas raczą kolorowymi kółeczkami na ekranach a jak paczka przychodzi, to same jesteśmy zdziwione, że "to tak wygląda?"
Natomiast stylizacje hybrydowe powstał po to, żeby pokazać właśnie, że nie tylko można malować nudny jeden kolor, ale łączyć, zdobić, cieniować, mieszać itd.
Na początku w katalogu były łapki i rzetelne opisy:
kolor, firma, krycie, cena, pojemność czy trwałość (chociaż to akurat zależne od wielu czynników)
przydałoby się również info w odmoczeniu w acetonie
A w stylizacjach były zdobienia, możliwość komentarzy, któraś pytała jak malujecie farbkami czy kwiatki akrylowe się trzymają itd.
A teraz zrobił się bałagan, tam nie ma potrzebnych danych a tutaj są butelki z pędzelkami i brak nazw, oraz pomieszanie z tematem ogólnym.
Poza tym same twierdzicie, że na dłoniach kolor wygląda całkiem inaczej więc pokazywanie maziaja np na przezroczystym tipsie ma na celu jedynie przybliżenie naszego wyobrażenia o danym kolorze, bo wyznacznikiem zakupu nie jest (przynajmniej moim)
Idealnym rozwiązaniem byłoby pokazanie koloru w butelce, na tipsie po utwardzeniu (wiemy, że niektóre kolory nieznacznie się zmieniają w lampie) oraz gotowe na dłoniach, ale pewnie nikomu nie będzie się chciało tego cykać.
Więc sama nie wiem jakie rozwiązanie zaproponować.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)