a ja oglądam Pożegnanie Michaela Jacksona...![]()
a ja oglądam Pożegnanie Michaela Jacksona...![]()
nio przylatują do 22 i w tym samym dniu moja mamuśka z bratem przylatuje do mnie i przywiezie mi żeliki ale się cieszę![]()
fajnie masz
wszystkie marzenia sie spelniaja
ogladam pogrzeb MJ
ja tez aż sie popłakałam![]()
ja przez całą transmisję płakałam chyba z 6 razy, ale kiedy usłyszałam piosenkę "Heal The World" Popłakałam się na maxa i musiałam wyjśc z pokoju....po prostu nie mogłam wytrzymać.... chusteczek mi brakuje.... ta piosenka była na mojej kasecie z moich urodzin i dzieciństwa... nigdy jej nie zapomnę nigdy... Tak samo jak Michaela...
ojejku Słonko![]()
przykro mi.. ja nie płakałm ale troche przykro mi było.. i piosenke sobie pod nosem śpiewałam, bo jest piękna.!
ja własnie wróciłam z zakupów.. i nic nie kupiłam...
a jutro bede chodzic od rana i szukac pracy...kurcze jak nie chciało mi się pracowac to pracy było mnóstwo, a jak mi się chce to nie ma nic.
annamon bardzo ładna fotka![]()
a ja dopiero wstałam. dałam jeść dzieciakom. i oglądam straty po wczorajszej nawałnicy.![]()
Ja tez wstalam wlasnie i ogladam wiadomosci oraz pije kawke i sniadanko do tego jestem tu na forum.
ja wstalam niestety rano bardzo wczesnie, bo maly buszuje od rana,potem obiadek ,kawka,troche obowiazkow,pada deszcz wiec bede siedziec w domku
ja czekam na mojego chłopa aż wróci z pracy i za godzinkę jedziemy na lotnisko
a ja lezeciagle w łóżku i leniuchuje... wszystkie moje plany dzisiejsze zmarnowane przez jakze cudownapogode rannnyy... ciekawe czy cały dzien bedzie padac...
przed chwilą dzwoniła do mnie klientka która miała robione paznokcie w tamtym tyg.. pracuje w aptece i rozsypał się jej jakiś proszek.. zaczeła to sprzątać i zabarwiła paznokcie na brązowo i nie umie tego zmyć
nie ma to jak nie wiedzieć do czego służą rękawiczki.. składnik leków sprzątać gołymi rękami to już przesadaide do niej na 16..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
a ja słucham Michaela, buszuję po forum i popijam swój ulubiony soczek - grapefruitowy![]()
a j mam caly czas problem z alle paznokcie
nie dostalam paczki oni mowia ze wyslali i ktos odebral
a ja nie wiem co robic
a ja tu tylko na chwile bo musialam napsiac jak tam rozprawa i zaraz kientka... mam jakies 20 minut![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja siedzę i od kilku dni buszuje po internecie poszukując odpowiedzi co robić dalej z tym głupim POBIERACZKIEM-SRACZKIEM-NACIĄGACZKIEM.PL![]()
ja tez chce znalesc co mam zrobic zeby moc odzyskac pieniadze jesli paczki nie amm,poza tym Dzidzia jak rozprawa![]()
tutaj napisalam nie chce mis ie znowu pisachttp://forum.wzorki.info/stylistki-p...html#post34396
Iz
http://forum.wzorki.info/stylistki-p...wa-18-a-6.html
juz pisałaCałkiem nieźle poszło
![]()
to ciesze sie bardzo![]()
sknczylam tipsy i sie zdolowalam , mojego kota wlasnie samochod przejechal![]()
Iz
jak mojego kota samochód przejechał to nie wierzyłam dopóki nie zobaczyłam go rozjechanego... przykro mi Dzidzia![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)