blond czy brąz? szybka decyzja
blond czy brąz? szybka decyzja
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
brąąąąz Kasia, brąz !
Brąz i tylko brąz!![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Kasiu drugi raz głosuje na brąz![]()
brąz![]()
no wiec juz nie masz sie nad czym zastanawiac![]()
Moim zdaniem też brąz
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
---------- Dodano o godzinie 16:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:49 ----------
Moim zdaniem też brąz
A macie może jakieś pomysły na długie włosy?
Ja mam długie i już mi się znudził kucyk. Chciałabym coś zmienić ale nie chce chyba obcinać . A może...? Sama nie wiem...
a może pokombinuj z innymi fryzurkamidla mnie inspiracją jest: ? Quick and easy hair tutorials and beauty tips ? - YouTube
dzięki dziewczyny za rady wiec rudy zostaje,fajnie ze oceniacie mój wiek jeszcze z 2 z przodu a tu niestety juz 31 na karku
rudzielec super fryzurka i faktycznie w takiej długosci jest ci do twarzy
kasiu ja juz na fejsie głosowałamale ja sie wybije bo jestem za blondynką
farbstiw fantastyczne te fryzurki od Ciebie![]()
![]()
Ale wykonanie ich wszystkich na pewno jest pracochłonne . A ja teraz nadmiarem czasu nie grzeszę niestety...
Może pomyślę nad obcięciem włosów. Ale nie mam zupełnie pomysłu[COLOR="Silver"]
fryzurki fenomenalne już dzisiaj w jednej chodzę![]()
praktycznie wszyscy za brazem... ale kurcze tesknie za blondem . mysle , ze sprobuje blondu znow... najwyzej znow braz potem bedzie![]()
a ja napisze ze blondale wsumie tym miodowym fajnie wygladalas
pewnie to kwestia zdjecia, ale jest wty mcosze ciemne postarzaja, na tym zdj to taka zmeczona smutna wygladasz, moze dlatego ten blondm bardziej u Cibeie widze
trendy ja wole Cie w rudych, wygladasz tak cieplej i dalabym Ci jakies 26lat![]()
osobgy , ktore nie mialy okazji ogadnac na fejsiemoj nowy kolor , teraz przymierzam sie do przedluzenia wloskow
Diamond ślicznie!A jaki maluszek zadowolony!
![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Kasia tobie to we wszystkich wloskach ladnie . Maluszek jest rozkoszny![]()
Bardzo bym Was prosiła o rady poniewaz słysze rózne opinie i nie moge sie zdecydowac
Aktualnie mam takie włosy
Chce sie jakos wybrac teraz do fryzjera w celu przyciecia koncowek, ale mysle tez nad zmiana koloru.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Chciałabym miec jasniejsze włosy tak o mniej wiecej 2 tony, mama mi podpowiada zebym zrobila sobie balejaż a jeszcze inni mówia zebym nic nie robila, a co Wy na to ?
Bardzo bym byla wdzieczna za opinie![]()
agaciorka93 jakas Ty ładna![]()
A jaka mlodziutkaZupelnie inna jestes w avatarku, tu na zdjeciu tak naturalnie.
Do wlosow > ja bym zostawila jak teraz, szkoda niszczyc wloski w Twoim wieku, na farbowanie przyjdzie jeszcze czas...Ja zaluje, ze farbowalam na jakikolwiek kolor![]()
Agnieszka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)