białaaaa ja mam tą zaciskarkę, jak najbardziej się nadaje, faktycznie jak się ją zacisnie na pazurku to można tak na chwilę zostawić, ale trzeba uważać żeby nie zjechała, mi ona odpowiada
---------- Dodano o godzinie 21:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:52 ----------
dziewczyny ponawiam pytanie, mial ktos ten żel, prosze o opinię
Black Line Żel UV I-nails SOFT WHITE (nowa formuła) 15g/15ml :: dobrarada

Odpowiedź z Cytatem

i u mnie żaden klej nie stoi tak długo jak rok
większość wylewam sobie na ręce albo na stół

przyszła do mnie dzis paczuszka 

Ale się najadłam wstydu przez nie. Kiedyś regularnie robiłam u nich zakupy, ale 3 razy pod rząd się zawiodłam i zrezygnowałam. Najpierw frez złoty karbid dostałam tępy, złożyłam reklamację, poparłam wątkiem na innym forum gdzie dziewczyny także się na niego żaliły. W zamian dostałam drugi frez, ale także telefon od właścicielki, że frezem się nie piłuje żelu tylko twardy akryl. Że żelu , a tym bardziej kamuflaży frez nie weźmie. Teraz mam kapturki i ładnie schodzi żel i akryl. Kupiłam 2 lakiery, przyszły przeterminowane. Odesłałam i poprosiłam o mały soft white 5 ml w zamian, otrzymałam w połowie puste opakowanie . Firma przykrywa się większym opakowaniem, ale kluski, które pływały w żelu to już przesada