Lili, Lilana, Lilith, Lile, lilu, lilou, lilium, lilianne Lilis heh mozesz szalec
u nas pozostała Marizza dwa 'z' czytane Maricca zeby sie z firma kosmetyczna Mariza nie kojarzyła![]()
Lili, Lilana, Lilith, Lile, lilu, lilou, lilium, lilianne Lilis heh mozesz szalec
u nas pozostała Marizza dwa 'z' czytane Maricca zeby sie z firma kosmetyczna Mariza nie kojarzyła![]()
Lilly Ann - taką "staroświecką" czcionką z zawijaskami, pastelowe kolorki i lawenda . mmmm![]()
Lilly Ann pięne chyba przy tym zostane
a wiec mam logo poddaje je ocenie
wszystko bede miec w kolorach brąu i beżu wiec i logo
troche uciełam kwiatka bo robiłam zrzut z ekrani i tak zostało![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 09-02-2012 o 13:25
Bardzo mi się podoba i nazwa i logo i kolorystyka![]()
no marta, świetnie sie komponuje, nazwa taka zwiewna![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ładnie, skromnie, elegancko, dla mnie troszkę za blado, ale na pewno masz wizję reszty,
takie pole bawełny, naturalne lny, konopie i .. perły![]()
Marta, mnie się bardzo podoba !delikatnie ale bardzo ładnie.
Ładne, schludne, dobrze wygląda.Tylko nieco... przygnębiające. Dałabym jakiś akcent kolorystyczny np. na nazwę salonu. Oczywiście to moje widzimisie.
![]()
Ale kawy to ja nie lubię!
Ćwiczyć, ćwiczyć - raz jeszcze ćwiczyć.
ja ostatnio często zastanawiam się nad otwarciem czegoś swojego...
Wymyśliłam że nazwa "RedStudio" nie byłaby chyba najgorsza.
Dziś kuzynka mojego męża wykonała dla mnie logo... oceniajcie, podpowiadajcie, odnośnie loga, nazwy i wszystkiego
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Red nazwa super a logo zdecydowanie to 1 mi sie podoba bardziej![]()
popieram..nazwa super i pierwsze logo rewelacja
![]()
Ja poszłabym bardziej po linii, skoro już taka nazwa i zdecydowałabym się na więcej czerwieni zarówno w logo, na wizytówkach / ulotkach i wystroju wnętrza. Żeby była spójność.
Zgodzę się z Samaron, też poszłabym w czerwień. Nazwa śliczna, pierwsze logo też, a dlaczego nie RedSunset Studio?
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
RedSunset Studio...nie wiem, jakoś za dużo "S" jak dla mnie choć mężowi mojemu bardziej podoba się już z RedSunset niż samo Red. Ja ogólnie gustuję w brązach, beżach i tak też chciałabym kiedyś urządzić mój kącik...z tym że wszelkie dodatki byłyby w czerwieni. Ja również pod uwagę biorę logo z lilią wodną.
Hej Kochane. SIedze i wymyślam nazwe dla swojego salonu kosm![]()
Oceńcie: (napewno kolorystycznie zmienic i ciekawszą czcionkę dodac)
W salonie zawiśnie napewno motyw tej kobiety. I na wizytówkach teżWpadla mi w oko na maxa
Logo będzie na podkłądzie koloru ściany
Kolorystyka ścian w salonie planuję biało różowo (ciemny róż) lub fiolet i dodatki z czernią: zasłonki, fotele i stolik do kawusi itp
Ostatnio edytowane przez Evelina.J ; 10-08-2012 o 13:56
Kobita mi sie podobana pewno bedzie sie ladnie prezentowac no i bedzie element wspolny dla calosci
Nazwy mi jakos nie przypadly do gustu...
jedynie ta:
- Studio Urody Evelina
mi zamiast evelina bardziej Evelyn sie podoba. Spodobało mi sie jak tylko pierwszy raz natrafiłam na naszą Evelyn na forumPomyslałąm wtedy: tak nazwe kiedys swoj salon
![]()
No wlasnie, pierwsza mysl najlepsza![]()
Popieram Nanami![]()
Kobitka jest świetna, niby zwykła, ale jak ulał pasuje na logo salonu kosmetycznego!![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
przyszłam po inspiracje![]()
Super wygląda to logo salonu, zarówno ta kobieta jak i cała kompozycja.
Proponuję jednak zwrócić jeszcze uwagę na prawa autorskie co do tej kobiety, bo żeby posługiwać się jej wizerunkiem trzeba jeszcze mieć zgodę![]()
Ostatnio edytowane przez mar-kos ; 13-08-2012 o 12:20
tzn logo i kobietka super, moja sugestia to nazwa. Nie jest łatwo wpadająca do ucha.
Jak bedziesz szukac nazwy to wyobraź sobie tekst:
Kochanie dziś mam zabieg...
gdzie? pyta mąż, kolezanka lub etc
Ide do......
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
Jak można sprawdzic prawa autorskieA może prościej bedzie zmienic delikatnie jakis detalik i juz bedzie to inna kobieta
---------- Dodano o godzinie 12:30 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:18 ----------
jak moge sprawdzić prawa autorskie motywu tej kobiety![]()
Najlepiej zapytać o to osoby posługujące się tym logo. W swoim zdjęciu podajesz, że jest to jakiś szablon więc najlepiej tam zasięgnąć porady.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)